csagyi

Nem tetszik a KDNP-nek Gyurcsány vagyonnyilatkozata, eljárást kezdeményeznek
@kulabombaafityiszre: Biztos forrásokra hívatkozva a pénzét az egyházak persejébe tette.
Azok pedig nem kötelesek beszámolni mennyi jött össze és mire költötték.Ennyi.
Döntött a Médiatanács a nagy port kavart Karácsony-interjúról – ezért nem indul eljárás
@csak úgy...: Csak az alkalomhoz illő bárgyu,a kelléktárából kivett,idióta firka volt. Ne próbáld megfejteni mert nincs mögötte logika. Ismét mehet a pénztárhoz.
Teljes medvekáosz a magyar médiában: most akkor mikor jön a tavasz?
personPROPELLER access_timeMA, 13:44 comment3 HOZZÁSZÓLÁS whatshotNAN MEGOSZTÁS
A balliberális Klubrádió szerint ...Csak megkérdezem,hogy ez után már előneveket is kapnak a rádiók?
Durbincs a hal, amitől jobban be lehet tépni, mint az LSD-től
@szegfue: Durbincs csak egy farok,abból is csak egy darab,Feje nincs tehát ész nuku.Azt pedig már a kezdettől tudjuk,hogy a megkapott anyagból próbál valami kotyvalékot ide rondítani.
Varga Judit átfogó vizsgálatot kezdeményez a győri gyermekgyilkosság ügyében – így reagált a miniszter posztjára Péterfy-Novák Éva
@Eriksson: Ha nem ismered a teljes történetet akkor miért fikálsz ISMÉT hülyeségeket? Csak úgy gondolkozás nélkül megszokásból?Vagy csak azért,hogy megmutassad mennyire "okos" és felkészült vagy?Rossz hírem van:többnyire teljesen feleslegesen firkálsz,ahogyan most is.
Hírhedt nácit akartak előkaparni
Szeretném ha őszinte vélaszt kaphatnék arra a kérdésemre,hogy miért nem tilják le végleg már ezt a shikari fedőnevű újnácit?
Kenderesi Tamás elárulta, mit művelt valójában a koreai lánnyal
@Dr plágium: Pedig teljesen ártalmatlan emberke volt.A nyugati környékén gyakran megfordult,de az egyész várost végig nyargalta.Akkoriban volt egy másik háborús sérült is aki medálokat gyűjtött,ő föként budán volt ismert.Vahol a XII.Hegyalja út környékén lakott a szüleinél.
"Hű, de hülyék vagytok" – Így reagált Gyurcsány a Fidesz kerítésbontásozós kampányára
@jancsipapa: Neki estél Te is a cserének aztán nem jött össze?Arra vigyázz:a rézkarcos gatyádat nem fogja kimosni a műkörmös,főzni sem tudó ifjonc menyecske.
A közmédia betiltotta, a megosztón millióan nézik Bródy dalát
@papa.49: Szia! Azt akartam a két szóval leírni amit csak több mondattal lehet.A kommunizmusról röviden.Ma egy jól felhasználható szitok szó,a valóság azonban szerintem a következő.Az ősközösségi társadalmat többé-kevésbé jellemzi
a kommuna szó jelentése.Azt viszont tiztázni kellene,hogy az újkori társadalmakban ilyen rendszer nem jött létre és amíg két ember él a földön nem is lesz.Elnyomó rendszerek voltak,vannak és vélhetöen lesznek is,de a pontos definició szerint ez egyike sem kommunizmus.Jobbról és balról is létre jöttek egypárt rendszerű szélsőségek,elnyomó rendszerek ez tény.
A lenini és a sztálini rendszer egyszerűen embertelen,elnyomó,torz volt,hasonlóan a mi rákosiénkhoz.Hasonló politikai,gazdasági képződmények ma is találhatók de azok sem nevezhetőek kommunizmusnak. Bár az ideológiájukban mint célt esetleg hangoztatták.Az én határozott véleményem szerint a földön sehol,soha nem volt kommunizmus és feltételezem nem is lesz.
Ősszel a bevándorlók is szavazhatnak Magyarországon
@Mirabilis: A többi adó félét lehagytad pl:áfa,gépjámű súlyadó,kommunális,kamatadó,értékszerzési,stb.A hivatalok majd nem győzik feldolgozni a lakásokba bejelentkező tömeget.Budapesten várhatóak lesznek100ezrével a pirézek is.
Már fotók is vannak a zuglói, végzetes motorbalesetről
@parasutyo: Én sem tudok többet mint ami a cikkből kiolvasható.Azért legyél óvatosabb,mert a sok "próbálkozásod" nehogy eredményes legyen.(!)Tetszett a 100-s bemondásod:valóban aki a mai fogalomban két kerekű vasat hajt az tényleg bibis,én is!Üdv.
Már fotók is vannak a zuglói, végzetes motorbalesetről
@parasutyo: Sajnos az ütközés után a bringa egy sajátos életet él.A sok pörgés,csúszás,ütközések során az alkatrészei deformálódnak,görbülnek és leszakadnak.Ez az utána látható állapot.A Fiú sajnos meghalt.Legyen neki széles az égi út,nyugodjék békében.