csagyi

"Hű, de hülyék vagytok" – Így reagált Gyurcsány a Fidesz kerítésbontásozós kampányára
@jancsipapa: Neki estél Te is a cserének aztán nem jött össze?Arra vigyázz:a rézkarcos gatyádat nem fogja kimosni a műkörmös,főzni sem tudó ifjonc menyecske.
A közmédia betiltotta, a megosztóan millión nézik Bródy dalát
@papa.49: Szia! Azt akartam a két szóval leírni amit csak több mondattal lehet.A kommunizmusról röviden.Ma egy jól felhasználható szitok szó,a valóság azonban szerintem a következő.Az ősközösségi társadalmat többé-kevésbé jellemzi
a kommuna szó jelentése.Azt viszont tiztázni kellene,hogy az újkori társadalmakban ilyen rendszer nem jött létre és amíg két ember él a földön nem is lesz.Elnyomó rendszerek voltak,vannak és vélhetöen lesznek is,de a pontos definició szerint ez egyike sem kommunizmus.Jobbról és balról is létre jöttek egypárt rendszerű szélsőségek,elnyomó rendszerek ez tény.
A lenini és a sztálini rendszer egyszerűen embertelen,elnyomó,torz volt,hasonlóan a mi rákosiénkhoz.Hasonló politikai,gazdasági képződmények ma is találhatók de azok sem nevezhetőek kommunizmusnak. Bár az ideológiájukban mint célt esetleg hangoztatták.Az én határozott véleményem szerint a földön sehol,soha nem volt kommunizmus és feltételezem nem is lesz.
Ősszel a bevándorlók is szavazhatnak Magyarországon
@Mirabilis: A többi adó félét lehagytad pl:áfa,gépjámű súlyadó,kommunális,kamatadó,értékszerzési,stb.A hivatalok majd nem győzik feldolgozni a lakásokba bejelentkező tömeget.Budapesten várhatóak lesznek100ezrével a pirézek is.
Már fotók is vannak a zuglói, végzetes motorbalesetről
@parasutyo: Én sem tudok többet mint ami a cikkből kiolvasható.Azért legyél óvatosabb,mert a sok "próbálkozásod" nehogy eredményes legyen.(!)Tetszett a 100-s bemondásod:valóban aki a mai fogalomban két kerekű vasat hajt az tényleg bibis,én is!Üdv.
Már fotók is vannak a zuglói, végzetes motorbalesetről
@parasutyo: Sajnos az ütközés után a bringa egy sajátos életet él.A sok pörgés,csúszás,ütközések során az alkatrészei deformálódnak,görbülnek és leszakadnak.Ez az utána látható állapot.A Fiú sajnos meghalt.Legyen neki széles az égi út,nyugodjék békében.