A kormánypártok kezdeményezésére az Országgyűlés kedden szavaz a szuverenitásvédelmi törvényről; a baloldali pártok előre bejelentették, hogy nem fogják azt megszavazni, ezzel nyilvánvalóvá tették, hogy a guruló dollárokért cserébe továbbra is külföldi érdekeket képviselnek – közölte a Fidesz kedden.

A Fidesz szerint Gyurcsány jogellenes támadást követett el Magyarország szuverenitása ellen

A nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében kiemelte: eddig is tiltott és törvénytelen volt a pártok számára külföldi támogatás elfogadása, de az új törvény bűncselekménnyé teszi a külföldi kampányfinanszírozást, amelyért börtönbüntetés jár. Ezzel bezárulnak a kiskapuk a baloldal "trükközése" előtt – írták.

Kitértek arra, hogy a baloldal dollármilliókat kapott külföldről a 2022-es országgyűlési választási kampányukra, a dollárok Gyurcsány és Karácsony emberein keresztül érkeztek hozzájuk.

Ez egyszerre politikai korrupció, külföldi beavatkozás a magyar választásokba, és jogellenes támadás Magyarország szuverenitása ellen. Megvédjük Magyarország szuverenitását

- zárta közleményét a nagyobbik kormánypárt.

Forrás: MTI

53 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ftomi
Orbán Viktor már 13 éve követ el jogellenességet a MAGYAR NÉP ellen!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Ez a szuverenitás védelem lesz az új állandó téma, az óvodások nem váltása után!
justhpeter
Még nincs Fletó dutyiban ? Remélem ő lesz az első, aztán jöhet Márky-Zay és Karácsony. És ha minden megvalósul, az összes fideSS-kdnp elmebeteg visszamegy önként a bolondokházába ?
Elvégre szuverén országban élünk, ahol szuverén kormány uralkodik, amelyik csak két még szuverénebb hatalmat ismer Peking és Moszkva székhellyel. Legyünk büszkék a 135 bátor emberünkre még akkor is ha a bátorságuknál csak a hülyeségük nagyobb.
izéke
" minket csak putyin és hszi csi ping elvtársak pénzelhetnek "
kereső
Na, megvan. Mégiscsak összejött- gyurcsányt perbe fogni, és bebörtönözni.

Nem mellesleg a pénz nem gyurcsányhoz érkezett-hanem MZP-hez, amelyből a pártokhoz egy fillér nem landolt. KF kampánypénze, meg a 99 mozgalomhoz- amely aztán végképp nem köthető gyurcsányhoz, mert ez a pénz a 2021-es előválasztási kampányra folyt be KG-hez.
Ftomi
Orbán Viktor már 13 éve követ el jogellenességet a MAGYAR NÉP ellen!
lampa laz
Rubel jobboldal, putyin fizetett majmai, akik mindenben az ő utasításait követik. Ezt a szuverén szart is az találta ki.
justhpeter
A magyar parlamenti többség új társadalmi-gazdasági felfedezést tett, miszerint a szervilizmus jobban fizet mint a jellem és a becsület. Érik a '24-es közgazdasági Nobel-díj.
Qqberci
"Megvédjük Magyarország szuverenitását"

Senkit nem engedünk a húsosfazék közelébe, a lopás a Fide$$ privilégiuma!...
Toller Béla
Ennek nem lesz vége, amíg el nem kergetjük ezeket a fasiszta genyákat. A jog meg az erkölcs ezek számára tökéletesen ismeretelen fogalmak. Jogászkodnak és papolnak. Alvilág !
kereső
@Qqberci: Senkit sem engedünk a hatalom közelébe, mert az meg orbán privilégiuma.
tothjani
A Fidesz hatalmát nem lehet külföldről kapott pénzekkel megdönteni, csak hazai fegyverekkel.:(
Menőmanó
Ez a törvény nem a szuverenitást védi, hanem az önkényuralmat.
rücsü41
A belföldön , a kormány által támogatott pártoknak könnyű kijelenteni, hogy akit külföldről támogatnak az hazaáruló, és az ország szuverenitása ellen tör.Egyébként a fenti eszmefuttatásból kiindulva: az a párt , vagy szervezet illetve egyén aki belföldről támogat a kormány az meg a hatalmon levőket támogatja és a demokrácia működését akadályozza hazánkban, s ezt is büntetni kellene.
Eladott Ország
Amikor a magyar családanyák rádöbbenek megint, mire készül Brüsszel, szuverenitásunk védelmében.
twitter.com/janos_hary/status/1733833703699132544/photo/1
jáger laszló
Azért nem kell mindent a fidexnek L hinni
Ez nem szimpátia kérdése ,hanem pusztán a tények valóságos értékelése befolyástól mentesen!!Ez az igazság azonban a fidexnek igen nehezére esik!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Clavigo
@Maccska: Ne aggódj,,A falhuggyozó dagadt Gazdaállatod elöbb fogja behívni a muszka haverjait,,ha bedől ez a szarrakás Trágyaország.
rücsü41
A FIDESZ-nek kellene legjobban tudni, mert ő eszkábálta össze ezt a piszok szilárd Alaptörvényt, hogy bűncselekmény elkövetését csak bíróság mondhatja ki valakiről.Nem olvastam, hogy ez alól a FIDESZ kivétel lenne!Az lenne a jó, ha mindenki betartaná a törvényt, de ez még az államnál és a hatalmon levő pártoknál is csak álom , álom , édes álom.Érdekes megállapításokat tud tenni Orbán vezette FIDESZ :Jogellenes támadás Magyarország ellen!Kérdezem, hogy van más milyen támadás i ha az országot megtámadja valaki?Olvastunk már olyant ,hogy valamely államot jogos támadás érte?Szóljon már valaki hogy a fideszesek közül olyan nyilatkozzon aki ismeri a magyar nyelv szabályait és a büntető jogot, mert olyan bűncselekmény sincs hogy jogellenes támadás Magyarország ellen.
Nessy
Tessen mondani, az nagggyon szuverén dolog, hogy az idén a fidesz küldött 40 aktivistát kampányolni Szerbiába, és jövőre a választások előtt ők küldenek 40 aktivistát? Meg a milliárdokért vásárolt nem itt élő, adózó ellengürizetlen levélszavazat, ami bizony módosítja a a fideszre leadott szavazatok számát!Vagy Qvod licet Iovi, non licet bovi?? Magyarul, amit szabad a kormánynak, tilos az ellenzéknek!!
Eladott Ország
Nemsokára kiépülnek az átnevelő táborok is Észak-Korea mintára.
laja70
Vajon a ruszki, a kinai, a török, stb. érdekeket melyik guruló rubel párt képviseli???!!!
Ftomi
@Maccska: Nem tudja behívni őket, mert Viktor megelőzi!
Ja, és az orosz ügynökök már a külügyben a belügyben, valamint a hadseregben is jelen vannak!

Hajrá Magyarország!
Clavigo
Rákosi is felült a sírjában,,és röhögve csapkodja a térdeit...,,Újra megnyitjuk Recsket,Kistarcsát stb. Agyrém ez az ország.
Nessy
@Clavigo: Recsk már működik! El is öntötte sárral a falut!
mekkelek
@Pegero: Orbán árulja Putyinnak és Kínának te szerencsétlen, ő a legnagyobb hazaáruló.
mekkelek
@Menőmanó: Ez a törvény Orbán Viktor szuverenitását védi, senki és semmi másét.
Clavigo
@Maccska: Szerintem ott a te faterod őrködhetett...,,,ezért lehet szimpi neked,,ez az újra kialakuló szar szemét mocskos rendszer..
Clavigo
@Pegero:18.40. Bazdmeg Mahmoud,,a holdkóros ,falhuggyozó Gazdaállatod már régen eladta a hazát... Becsülete meg sosem volt a muszkaszopó felsőcsutkai Reteknek.. ( allah rogyassza rád az eget... meg a Putrisra is )
mekkelek
@Maccska: Ez vagy vagy nem pedig is is...
Clavigo
@Maccska: DDDDDXDDDXDXDXXX:)...siralmas vagy...
mekkelek
@Pegero: Te mekegsz itt totál agyatlanságokat... mestered is neked van aki megmondja mit kell gondolnod, mondanod és te itt szépen felböfögöd a leckét a tányér krumplilevesért... totál szánalom.
jáger laszló
Jogellenes!!??
Kérem a bizonyítékokat,mert addig csak vádaskodás bírói ítélet nélkül
Ilyen pedig 1 jogállamban +engedhetetlen és büntetendő kategória!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
mekkelek
@Pegero: Hát, nem te leszel a legfényesebb égő a karácsonyfán. Leülhetsz, jár még egy tányér krumplileves... meg pár rubel is mellé.
csagyi
@Maccska: A barátaid meghívás nélkül jöttek '44-ben és maradtak még "ideiglenesen" 45 évig.
Tehát nem kellett hívni a barátaidat mert azok folyamatosan itt voltak és maradtak is.1962 -ig pedig fizettük nekik a háborús jóvátételt.
Jelenleg pedig már a spájzban vannak. Szeva.
csagyi
Macsek már nagyon ellustultál ezektől a beírkálásaidtól,inkább egerésszél mert már nagyon elszaporodtak a patkányok is.
Sámannus
Dudjuk a fitymasz hívek Moszkvából rubelt gurítanak ami a kettős gyengülés.. Úgy nektek olyan mint a fagyos kutyaszar szopogatást melyik végén kezditek. A fitymasz propaganda valójában az orosz maffia kielégítésével kezdődik akik hálábúl váltságdíjjat is kérnek ezektől a süketektöl, és a magyaroktól is független közmédia uralásával kiszárízják a magyar öntudatot, és ébredést. Bizony a szuverén államot a kacsalábon forgó közmédia uralja, és tartja rövidpórázon, irányítja a feudális államot putler főnőkletével
jáger laszló
Látom tovább javul Gyurcsány népszerűsége
Miközben az egész fidex stáb csak vele foglalkozik és azt sulykolja,hogy milyen népszerűtlen,L utasított politikus!!
csak ennyi
barátilag
J.L
balos
Szóval akkor a nemzethy oldal végre megmutatta az janus arcának az igazi felét!Nekik a hamász gyilkosok támogatói a testvéreik!Hiába na,akik ezer évig a jobbágyságot támogatták nem tudnak a génjükkel megbirkózni!Persze nem is akarnak,mert ez a könnyebbik megoldása a hatalmuk fenntartásához!Itt akarnak igazán jól élni,mert a pokol üstje meleg a melegeiknek!
jáger laszló
Ergo Gyurcsány 1 valaki, akinek támadása jelent valamit
Saját önbizalmunkat,bátorságunkat növeli!!:
Ezt szeretnénk bizonyítani
Pedig ez óriási tévedés uraim!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
Addig provokálják Gyurcsányt, amíg kiborítja a 2006-os bilit. Ami egyébként úgysem kerülhető el, csak idő kérdése volt.
Nekem csak az EU-hoz van kérdésem: tényleg ezt akarja pénzelni?
Nyírfa
@kereső: 09.08

Ha most látnád az arcomon a mosolyt, azt mondanád, ez a tökéletes kiábrándultság.
kereső
Ebből szerintem az következik, hogy az ellenzék feltételezhető ténykedése a választások külföldi pénzek, szervezetek segítségével való megnyerése után elvileg a hazaárulás jelenlegi paragrafusába is beleütközhetne – és a következmények akkor nagyon súlyosak lehetnének. De vajon lesz-e, aki – ha ezekben az ügyekben valóban elmarasztaló bírósági ítélet születik – felveti, hogy az ellenzék hazaárulást követett el?
kereső
@Nyírfa: A helyzet az, hogy külföldi értesülések szerint von der Leyen, Macron és Schulz megegyeztek orbánnal/putyinnal- felszabaditják a zárolt pénzeket-elismerve ezzel, hogy orbanisztán=ner jogállam.Innentől kezdve nincs értelme 7-es cikkelyezni. Az EB és az ET orbán/putyin bohócai lettek. Könyörgöm, ezek után ne papoljanak "európai értékekről", jogállamról-és főleg ne demokráciáról, ha képesek arra, hogy egy fasiszta diktátortól- putyin szájától hagyják magukat zsarolni.Ezek nem megállitják a magyar/orosz tandem Arturo Uit, hanem lovat adnak alájuk.

Nekem meg de ja vu érzéseim vannak- beköszöntött Európába 1938- és a szudéta vidék, mert a következő "béke" követelése az lesz orbán/putyinnak- hogy fejezze be Ukrajna a "háborút"-és adja meg magát putyinnak, had vigye a területeit beleértve a Krimet is. Majd akkor orbán/putyin talán hajlandó lesz engedni-és Ukrajna megkezdheti a csatlakozási tárgyalásokat- hacsak még addig ismét nem találnak valami" nyomós indokot. "- hogy orbán/putyin a maga képére formálja Európát.
Nyírfa
@kereső: 09.16

Kérdés, hogy Ukrajna akarna-e csatlakozni egy ilyen "EU"-hoz.

" Nekem meg de ja vu érzéseim vannak- beköszöntött Európába 1938- és a szudéta vidék, mert a következő "béke" követelése az lesz orbán/putyinnak- hogy fejezze be Ukrajna a "háborút"-és adja meg magát putyinnak, had vigye a területeit beleértve a Krimet is. "

És akkor jön, jön, jön a III. világháború? Mert Orbán és Putyin a falig tolják a konfliktust. Beszáll Kína, közben lerohanja Tajvant, de Japán és az USA elérkezettnek látja az időt a világunk újrafelosztására. Ja: ki ne felejtsem a Közel-Keletet, ők sem maradhatnak ki a buliból.

Ez a XXI, századi Európa legrosszabb forgatókönyve, amit most a német-francia kormányok letettek az asztalra.
FLETÓ
Csudát! Mi az a kis 500 milla?! Lárifári!
telegdilaci
@Ftomi:Minden rossz és mindenki elárulja kárt okoz a Magyar Népnek csak éppen az Orbán és kormánya mindent jól csinál nem veszélyezteti a Szuverenitásunkat,amikor Kiárusítják az Országot Kínának és az Oroszoknak,ez nem veszélyezteti a Szuverenettásunkat,csak az ellenzék gyalázatos csűrhe!
Ftomi
@KisTehen: @KisTehen: Nem átbaszás, hanem őszinte volt!
Hallgasd meg a teljes beszédet, ne csak azt amit a propaganda sulykol!

Ha valaki ebben az országban átbaszta a saját NÉPÉT az bizony Orbán és társai!

Egy éllovas országból tök utolsók lettünk a régiónkban!
Ez nem átbaszás?!!
Sámannus
Ti hoztátok ránk a Specnazot 2006-ban aljas hazaárulók.
Lepényleső
...inkább a szuverenitás ellen vétkezzen,mint ahogy teszi a fydes; az egész ország ellen,
Ferenc hathatós segítségével,mert minden bűnüket fedve ő mint mumus mindenre gyógyszer,
nem mellékesen?
balos
@szópó-ómió: Mint köztudott anyád böszmesége miatt lettél korlátolt és sötét,de így vagy nemzethyleg komplett!Na jó!Azért a komplett kicsit jóindulattal értendő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.