Egyesek szerint már csak az a kérdés, hogy Balog Zoltán a zsinat elnökségéről, vagy a püspöki tisztségről is lemond?

"A fideszes talpnyaló miniszternek rég börtönben lenne a helye" – Hadházy sorra vette Balog Zoltán "bűneit"

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Sajtóhírek szerint könnyen lehet, hogy ma (kedden) lemondatják Balog Zoltán püspököt is. Egyes hírek szerint "csak" a zsinat elnökségéről, mások szerint a püspöki tisztségről is lemondhat. Akárhogy is: ez MAJDNEM akkora szégyen lenne a Magyar Református Egyházra nézve, mint az, hogy püspökké, majd a zsinat elnökévé választották a fideszes talpnyaló minisztert. Ez ugyanis -ahogyan a megválasztása is- azt mutatná, hogy az egykor nyakas kálvinisták szervilis díszegyházzá váltak, akiket a Várszínház ura ugráltat, csak mert most épp bűnbakokat akar kreálni és leszámolni mindenkivel, aki kellemetlenséget okozott neki. Ráadásul az a miniszterelnök pattogtatná őket, aki látványosan katolizált a közelmúltban, mert most éppen az az érdeke.

Egyébként Balognak – aki valamiért még Ausztráliába és a pápuák közé is elkísérte Novák elnök asszonyt, többször írtam erről – egy tisztességes országban rég börtönben lenne a helye, annyi disznóság történt az egykor a felügyelete alá tartozó minisztériumban. Tényleg csak említés szintjén: Öveges-program, Mengyi „Voldemort” Roland konkrétan a bűnözők számára kiírt pályázatai vagy Farkas Flórián viselt dolgai. Ezek nem voltak fontosak, ezektől még lehetett belőle püspök, de most, hogy kitört a botrány, kitörnék a nyakát egy gyors mozdulattal.

- írta közösségi oldalán Hadházy Ákos a Balog Zoltánról szóló hírek kapcsán, majd hozzátett egy személyes vallomást: sok dolog fáj abból, amit a Fidesz tett az országgal, de büszke reformátusként különösen fáj, amit ezzel az egyházzal tett.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Szégyen az egyházra, hogy ilyen aljas, hazug, bűnözők lehetnek a vezetőik...!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Szégyen az egyházra, hogy ilyen aljas, hazug, bűnözők lehetnek a vezetőik...!!!
Béla333
13-14 perc! Aki végig tudja nézni a nélkül, hogy felfordulna a gyomra a ma Magyarországon levő maffia rendszertől!:
rtl.hu/belfold/2024/02/13/k-endre-interju

Balog az egyházát maga előtt tolva ennek az embernek lobbizta ki a teljes körű kegyelmet!
Undorító! Balogot kellene börtönbe zárni, ha már azt a pedofilnek falazó szemetet kiengedték!
Béla333
Az ezeket a bűnöket elmaszatoló maffiózókat akarják most a hülyemagyar maffiahívők erkölcsi győztesnek beállítani?!
Menőmanó
@KisTehen: Minden nap felszínre tör egy szarral teli buzgár, és te falod, mert te ezt szereted.
Nincs igényed a jobbra. Ne legyél erre büszke.
Toller Béla
Nem is beszélve egyházának vagyongyűjtő hajlamairól, amit nyilván úgy képvisel ez a szerény, jóravaló maffiózó, hogy "egyházam képviselői szorgalmazzák...elvárják, kívánják... a következők tulajdonba adását, ingyenes jutattásként , támogatást, hozzájárulást ...", stb. Hatalmasat gazdagodott ez a semmirekellő banda, ahogyan a katolikus köröszthányók is !
Aki Én
@KisTehen: te vagy a napi szar.
Ma is.
izéke
@KisTehen: mit zümmögsz kis szaros? :))))))
Pusztai
A fideszmaffia a pénz és vagyonszerzésre alakult. Ezt 30 éve űzi a legfőbb keresztapa, tehát ahol pénzt vagyonlenyúlást lehet szagolni oda bebüdösít.
...Volt a népszavazás, és azóta abban felett kérdéseket tökéletesen magáévá tette a fidesz mint mindenhol, az a taktika, előbb tönkretenni, aztán lenyúlni. A népszavazás pont az eüről és oktatásról szólt, 180 fokos fordulattal ami ellen szavaztattak azt már végrehajthják.
...Emlékezzünk a csuhások trédre, imára ! szövegre, ma a csuha mögé bújnak és imára kulcsolják kezeiket, miközben naponta szegik meg a 10 parancsolatot.
Komcsiznak, náluk van a legtöbb komcsi, Sorosznak mikor sorosnak köszönhetik létüket,.-- ...,stb.
...Napi 24 órában hazudnak a közmédia és a fideszmédia ezt szolgálja évi 400-600 milliáérd közpénzből, tövább többezer mrd mindenféle médiából ömlik a hazugság, ...
...Mi pénzünkön hülyítenek, van kb 2 milliós mások gyűlöletére agymosott réteg aki minden hazugságot bevesz és kataton merev állapotban megy szavazni a fideszre, még ha a tetőt a fejük fölül viszik, zsebükből lopják ki a pénzt.
Pusztai
Soha más országban nem történt meg, hogy egy család hatalomra kerülve lényegében magára iratta az ország javainak jó részét i.imgur.com/6VBy5Vn.jpg
Vásárhelyi M. : i.imgur.com/aWMwoqd.jpeg i.imgur.com/fvjKGtw.png i.imgur.com/Cd4uWCG.jpg
Orwell: i.imgur.com/QFAp4ke.jpg
Széchenyi I.: img.index.hu/imgfrm/7/7/0/9/MED_0017567709.jpg
Sperma: ha valaki az emberek vagyonát, -közvagyont,- ellopja, a hazáját árulja el! imgur.com/osKsPOX
A magyar történelem legsötétebb időszakai: i.imgur.com/NtiIvcm.jpg
Pusztai
Bruck András: propeller.hu/itthon/3992800-bruck-andras-mely-sotet-ismeretlen-fele#v3853541
Egyvalamiben viszont olyan biztos lehetsz, mint a halálban:
ahol fideszes politikus, őket szolgáló nagykutya van, ott bűntény is van.
simmering73
@KisTehen: Anyátokpicsája. Szopd le a tehenészfiút.
Pusztai
Maradjunk annyiban a mai ellenzékre szégyen, hogy a magyar történelem legnagyobb gazembere börtönbüntetés helyett szabadlábon van, ámokfuthat, verheti és lophatja szét az országot.
...Csak pár dolog ami miatt sok év börtön járna:
Maradjunk annyiban a mai ellenzékre szégyen, hogy a magyar történelem legnagyobb gazembere börtönbüntetés helyett szabadlábon van, verheti és lophatja szét az országot.

Csak pár dolog ami miatt sok év börtön járna:
-Székházlopás, -lakáscsalás, - nem mi nyerjük a legtöbbet szőlőbányászkodás,
- 2006-os sikertelen állampuccs, 386 rendőr sérülés, 44 súlyos, több 10 mrd rongálás károkozás, és szemkilövetőznek,
- bennfentes kereskedelem Quaestor 20 mrd, - deviza hitelezés rendezés szabotálásáa, -kilakoltatások!!
- adócsalás ingatlan bérbeadás évi 10 mrd nagyságrend vagy 15 éve folyamatos,
- pandémai kezelés következményeként 42 ezer emberrel több halott, ez TÖMEGGYILKOSSÁG,
- Magyarország kiárusítása idegen hatalmaknak ez HAZAÁRULÁS,
- 100 mrd és ezer mrd nagyságrendű közvagyon ellopása, jogtalan gazdagodás,
- CEU elüldözése, Színművészeti szétverése,
- MTA szétverése,
- hatalommal való visszaélés, ügyészség kézivezérlése, ennek okán több ügyészi halott akik öngyilkosok lettek,
devizahiztelesek öngyilkossága, jól menő vállalkozások ellopása erővel /barátom ebbe halt bele/
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők szerint Hadházynak börtönben a helye, mert nap mint nap feltárja hogy a maffiózók hogyan teszik tönkre a hazánkat, hogyan lopják szét a közvagyonunkat! Nem azt akarják, hogy ne lopjanak, hanem azt, hogy ezt ne mutassák be minden nap! Micsoda degenerált gondolkodás!
Az ilyenek azok, akik Novák Katót dicsőítik akkor, amikor egy pedofil mocsok cselekményét eltussolni szándékozó senkiházit felment. Mert ezeknek az a "normális" ha az ilyen aljadékokat nem ítélik el, vagy ha elítélik, akkor a saját brancs társaik felmentik minden alól.
MOcskos szemét banda, de azok is, akik ezeket a hazaárulókat szavazatukkal hatalomba segítik.
Eladott Ország
Balog Zoltánt választotta püspökévé a Dunamelléki Református Egyházkerület . Még hogy az 1ház' nem türelmes és nem megbocsátó. Na, most már - ha kedve szottyan rá - operálhat is, vakbelet, sérvet, szívet, tüdőt, bármit ! Melyik protestáns oszályvezető, intézeti igazgató mond neki ellent. Ez kb. olyan ,mintha Ciccolinát apáca főnökké választották volna. "Akinek az isten a barátja. El nem kárhozik." Az egyház a politika prostituáltja. Ez a csirkefogó’ beszélte be a nagyondoktorminiszterelnökúrnak, hogy ő a magyar Megváltó, a magyar Jézus Krisztus. Más kérdés, hogy az említett egyén ezt azonnal el is hitte. Miniszterként egyébként egy kalap szart sem ért a munkája. Szóval Kossuth díjra és mindenféle közép- és nagy keresztre érdemes. Egy igazi nagy keresztre akár fel is lehetne applikálni a pispek "urat." Ezt az embert megválasztottak püspöknek?! Ó, bakker, hová süllyedtek a magyar reformátusok (is). A valláskárosultaknak pont jó lesz. Ez egy teljesen magától értetődő tünete a magyarországi egyházak Krisztus-árulásának, az orbáni állammal való kollaborációjuknak. Álszent Lóf*szjóska ez is, akárcsak a Semmilyen Zsóti, meg az Erdőirtó Péter. „Egy brancs ezek, nem is tagadják.” Azért annyira megdöbbentö, hogy Magyarországon nem változott semmi. Annyi változott, hogy a hatalom rájött, hogy ezek jól tudnak nyalni. Ő lesz az első magyar nemzethy református pápa. Csak ha fölszáll a narancssárga füst. A Református Egyház világossá tette értékrendjét. A politikai és miniszterelnökkel ápolt kapcsolatot tartja a legértékesebbnek. Van az a pénz...
verőce21
Ezt a vasat bizony ütni kell... Különben sosem hibáztok lipsik...!
Eladott Ország
@verőce21: ma, 10:34 ☻ Ezt nyugodtam megmondhatod, Balog pispek' úrnak, a diósgyőri betanított esztergályosnak. Hogy lett ebből pispek?... a román csúti cigány szervilis seggnyalásával!
FitesZoltan
Megszólalt az a társadalom bomlasztó nemzetáruló banda, aki éjjel nappal Soros hátsóját nyalja,
csak hogy szétcsessze az országot. Báránybőre bújt hiénák = Dollár nemzetáruló balosok.
Pusztai
"A lap helyszíni tudósítója szerint az Abonyi utcában jelentős óvintézkedéseket vezettek be annak érdekében, hogy az újságírók ne közelíthessék meg vagy kérdezhessék a volt emberierőforrás-minisztert.

A püspök délelőtt fél tíz körül érkezett meg a helyszínre egy terepjáróval, majd a lap szerint egy kisbusszal oldották meg, hogy gyakorlatilag alig lehessen látni, ahogy bemegy az épületbe. A többi püspök Balog után érkezett meg a helyszínre, de ők sem akartak nyilatkozni, azt mondták, előbb meghallgatják a beszámolót."

Mentegetik, dugdossák a szart, de a bűze terjed!!
Béla333
@Pusztai: 11.14
2 lehetősége van Balog egyházának:
Vagy Balogot kirúgják vagy az egyház magára húzza az egészet. Gondolom annyi eszük van a pénzéhes egyházfiaknak hogy a saját jólétüket nem kockáztatják Balog megmentése érdekében, így szerintem Balognak annyi!
Pusztai
@Béla333: Amikor kinevezték miniszternek apja írt egy nyílt levelet nei:

"Fiam!
ideje visszatérni a becsületes útra."

Nem fogadta meg apja tanácsát.
G.Freeman
@Őrnagy: Embernek is kevés vagy, nemhogy magyarnak, kis alusisakos bohóc.
Aki Én
@Őrnagy: Egyértelmű, hogy egy ostoba elmebeteg vagy, és itt nem nagyon adnak a szavadra, te tanulatlan buta suttyó :)
namihami
Az a helyzet, hogy Mo-on ezek már nem a hit, hanem az üzlet egyházai! A reformata(!!!) elvekkel és célokkal induló egyház most rohamléptekkel próbál felzárkózni az 1.600 éve kizárólag a vagyonra hajtó katolikusok mellé! És ebben a célban az Orbán keze alatt fényes eredményeket képesek hozni!
Ennek a célnak minél gyorsabb elérése megköveteli az ilyen vezetőket--úgy állami, mint egyházi vonalon!
Aki Én
@Őrnagy: te korrupció, hazaárulás és pedofilpárti suttyó mondod ezt?

,,Bayer: azért szeret Thaiföldre járni, mert ott kisfiúk is rendelkezésre állnak.
Egykori fideszes harcostársuk 20 évvel ezelőtt bevallotta neki, hogy meleg, aztán két évvel később hozzátette, hogy a kisfiúkat is szereti."

ezalenyeg.hu/orszagszerte/bayer-azert-szeret-thaifoldre-jarni-mert-ott-kisfiuk-is-rendelkezesre-allnak-29184
Pálinkás Pál
nem lenne kár érte, ha valóban kitörnék a nyakát...
Namely
Hadházy már megint megmondja, hogy másnak hol lenne szerinte a helye, pedig magáról sem tudja, hol lenne a helye: a munkahelyén.
Clavigo
@Namely: Hova lett a csüngőhasú Főnököd..? Kezelik,,,,?
Namely
@Clavigo: sajnos értelmes válaszod még nem volt :) max akkor lehet értelmes, ha valaki ellopja a belépési adataidat :D
Loksmith
@Őrnagy: Ez a híres keresztényi szeretet megnyilvánulása? "szeresd felebarátodat,,,"
Aki Én
@Namely: Buta vagy. Még mindig nem érted amit Hadházy tesz. Egyébként ez a dolga, erre hatalmaztuk fel.
Ez biztos azért van, mert sík hülye vagy ahhoz, hogy megértsd amit mond.
Értelmes válaszod neked sincs, Hadházyval foglalkozol megint, mint egy eszelős, ahelyett, hogy azzal foglalkoznál, amit mond.
gazdag dezső
Balog korábban azt nyilatkozta ,hogy ő hivta össze az egyházi vezetőket ,és kiderűlt hogy erről is hazudott ,mert Öt hivták be ,hogy nyilatkozzon a történtekről . Valoszinűleg tagadta ott is ,hogy köze lenne hozzá ,és igy többségi szavazattal továbbra is biznak benne .Mi az igazság ? Ha valakit már többször is hazugságokon értek ,hát már nincsen igazán bizalom !!Az egyháznak kikel vetni magából az ilyen embereket ,főként magasrangú vetetőtől megkell vállni !!
Ezodabasz
@Őrnagy: Te vagy a legnagyobb szarkeverő! Tudtad? Ennek a mocskos bűnöző kormánynak és a sleppjének már régen a börtönben lenne a helye!
jesz
-Balog mindenről lemond...-szóljatok neki, megvan az utódja.
NKF
Én nem járok templomba,nem járok szavazgatni nagy ívben szarok mindenre!
Megtehetem 70 évesen!
C_3PO
Börtönben lenne a helye?! FeGyőr hamarabb lesz ott...
bence
@Yoda69: ! Sajnos a hurokba mások fejét tolja !
Ezodabasz
@NKF: tegnap, 08:29 70 évesen hogy lehetsz ennyire buta? Te semmiből nem tanulsz?...Ja majd a következő életedben.
Csak Norisz és senki más
@Béla333: Ha vallásos vagy, te dolgod! Ha református vagy az is a te dolgod! Számon kérni ezt így vallásos emberen, az az egyház dolga!
vacsi
@Béla333: Volt már ilyen a történelemben - és nem csak a reformátusoknál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.