"Mit keresett Nagy Ervin, az RTL Klub sorozatszínésze az amerikai nagykövetség vacsoráján?" – címmel jelentetett meg cikket nemrég Origo.

Bayer Zsolttól már a Jászai Mari-díjas színészek sincsenek biztonságban: egy kupac kulához hasonlította Nagy ErvintFotó: Youtube/Hír TV

A Jászai Mari-díjas színész a cikkre válaszul a Klubrádiónak ecsetelte, miért nem izgatják a kormánylap "barna nyelvű szolgáinak" lejárató kampányai - számára ugyanis a szakmai és közéleti sikerek számítanak igazán. 

Arra a kérdésre, hogy mit akarhattak az amerikaiak tőle, Nagy Ervin úgy felelt, hogy ugyanazt, mint Novák Katalintól, tehát egy meghívásnak tett eleget.

"Egyébként megnézném, hogy melyik kormánypárti ember merne nemet mondani az amerikai nagykövet meghívásának"

– tette hozzá.

Bayer Zsolt ezt nem hagyta annyiban, és blogján - ahogyan az egy hű Orbán-katonától elvárható – alaposan belerúgott a színészbe. 

Tényleg... Mit keresett Nagy Ervin Pressmannál? Ezt sem fogjuk megtudni soha.

Persze, végül is, teljesen mindegy. Nagy Ervin pár éve azt mondta, ha ő (ők) egyszer "elkezdik használni kreatív energiáikat", akkor "nagy szarban lesz" a kormány.

Ja. Nagy Ervin kreatív energiáiból eleddig napi egy kupac kulára futotta. Ami egylényegű ővele. Talán ezért hívták meg az amerikai követségre

- jellemezte Bayer Zsolt a (többek között) a Kincsem, a Hídember és a Drakulics elvtárs című filmekben is maradandót alkotó színművészt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@Shikari: Szeretnél te olyan sikeres lenni mint Nagy Ervin. Fideszbe is vannak politizáló színészek pl. Eperjes de a munkásságát mint színész el ismerem. Egyet kellene már tudomásul venni sosem volt és sosem lesz, hogy minden magyar egy párt híve legyen.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Nagyobb összegben fogadnék, hogy Nagy Ervin eddigi munkásságára nem nagyon emlékszik a nagyérdemű, de a Bayer féle felmagasztalásra, mely szerint simán egy szarkupac, arra igen...
szaboria1
@Shikari: Szeretnél te olyan sikeres lenni mint Nagy Ervin. Fideszbe is vannak politizáló színészek pl. Eperjes de a munkásságát mint színész el ismerem. Egyet kellene már tudomásul venni sosem volt és sosem lesz, hogy minden magyar egy párt híve legyen.
izéke
@Shikari: vagyis te akarod megszabni,hogy ki magyar és ki nem az. A lényeg,hogy neked tetsző véleménye legyen vagy rögtön nem magyar. Hát én leszarlak magasról a magyarságoddal együtt,hiába döngeted melledet,inkább a magyarság szégyene vagy,egy nyilasból kommunistává,majd abból fideszessé átlényegült talpnyaló vagy. Ismerve a személyedet,jogos a kérdés : ha két kiló farháttal többet fizetek,akkor a kormányt fogod szidni? Pénzért(?) anyádat is eladnád
jáger laszló
Bazsót hanyagolják!!
1etlen nagykövetség sem hívja vacsorázni,ezért irigykedik a koma!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Érdekes, hogy egy kupac kula miatt "őrjöngve tombol" (csikari idézet) az orbán seggéből kilógó szardarab.
Lehet, hogy mégsem csak egy kupac kula ez a Nagy Ervin?
Pálinkás Pál
@Shikari: neked,román cigánynak, mi közöd a magyar színészethez..?..
laja70
A fidesz kloakája ismét szellentett hangosat és szagosat...
Katalina62
Ezt a Bayer "úrat" helyre tehetné már valaki!
simmering73
Mondja ezt ez az embernek nem nevezhető szarhalom.
jáger laszló
Már a szeme állása is bizalomvesztő a pasasnak!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
ómió
"Mit keresett"!? Hát, a "guruló dollárkákat" efftársiasan kell "meghálálni"!
Giovanni Alba
@m73: ma, 08:10
Egy bordában szőtték őket, bár már felmerült itt az a gondolat is, hogy többes személyiséggel van dolgunk, egy igazi kuriózum, egy hétfejű csahos eb.
csak úgy....
ebböl is világosan látszik,hogy az 0rbán hívek egytöl -egyig buta,seggfej birkák! míg bayer ,fökolompos vezérürünek nem volt problémája nagy ervinnel, addíg a többi birkának sem,sött kedvelték a tehetséges szinészt! -most,hogy a föbirka köpköd ervinre, a többi 0rbán birka is ,hangos köpködésbe kezdett! :) - kibaxottu alantas népség vagytok!
csipetke
Ez a bayer orbán láncos kutyái közül a legundorítóbb, a retkes,mocskos pofája miatt. Bár nem kutyának nevezném, hanem inkább az a kis görcs csivava, amit macska helyett tartanak. Nem jó ugyan semmire, gondolom orbán is csak kedvtelésből tartja. Mert ha parancsra ugatnia kell,az még megy neki. Mindenesetre Nagy Ervinnek a lábanyomába se ér ez a kis görcs, semmilyen téren...
csipetke
@Shikari: 06:20 Kevés vagy te ahhoz,hogy te mondd meg,hogy ki a magyar...
csak úgy....
@csipetke: shiki tibi csak egy elmebeteg senki!
Aki Én
Végtelenül szánalmas, ahogy ez az ingyenélő komcsi, gyáva és súlyosan beteg Bayer tehetetlenül dühöng.
Hajrá agyvérzés!!!
Aki Én
@Shikari: @Philip Marlowe: @ómió: @Maccska: Miért van, hogy mindig ti maréknyian ugrotok Bayer uszító, hazug őrjöngésére?
Nyilván azért, mert ti vagytok itt a legbefolyásolhatóbb, legostobább, legaljasabb, idióták, 30-as IQ val.
Pedig állítom, még csak nem is értitek mi történik :)
Húúú baszki, ti tényleg társadalmunk legalja vagytok.
csipetke
@Shikari: 12:53 Köszi az infót! Jót nevettem...
Pálinkás Pál
@Shikari: ezt te mondod, akinek anyja sincs...lápi lelenc...téged úgy találtak egy mocsári borz üregébe...
Aki Én
@Shikari: Lassan elkezdhetnéd érezni, hogy itt mindenki kinevet, hülyének néz, te idióta. Nem tudom hova erőlteted parányi agyadat.
A kényszeres ,,nevetéseddel" együtt :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
drrotf
Bayer" úr" egy kula szakértő, mert úgy olvasom, hogy minden megkritizált embert egy szarkupachoz hasonlít!De hát kihez hasonlítson egy olyan ember aki hasonló utat járt be mint OV.Előbb a népszabadságnál volt dolgozó, majd most a HÍR TV alkalmazottja , szóval csak a szar dolgokat ismerheti!Minden esetre kár volt neki a katolikus hitre áttérni, mert egy katolikust nem az jellemzi, hogy mindenkit leugat!Több szeretet kellene mutatnia az emberek felé, még azok irányában is akik nem értenek vele egyet.Ez az ember soha nem mosná meg a ember társa lábát, inkább hozna még egy rakás piszkot és bemocskolná a másikat! Úgy gondolom, hogy Ő már soha nem lesz olyan keresztény , olyan hívő amilyen Jézus volt.Kár is neki erőlködni.Ő csak egy másikat piszkoló ember marad!
telegdilaci
@szaboria1:Ki az a Bayer egy barom seggnyaló aki a Magyar Emberek adóforintjaiból ócsárol bárkit akik nem értenek egyet a fidesz politikájával,ez az ócska tróger ahányszor kinyitja a mocskos pofályát,csak a fos ömlik belőlle,semmi hasznos kritikát nem tud megfogalmazni folyamatosan uszít azok ellen akik neki nem tetszenek,elmehetne már a trágyadombra ahova való ez a Tróger!
Néro2
"Mit keresett Nagy Ervin, az RTL Klub sorozatszínésze az amerikai nagykövetség vacsoráján?"
Ő . Evőeszközt.
Nem kézzel nyúl bele a tálba kimarkolva amit csak talál úgy mint te meg a fajtád.
Zsótfika most már tudod ?
Hozza még a pénzt a konyhádra a Nemzethy Magyarjaid vére ? Ha nem tudod kérdezd meg az asszonyt mint várbeli desznyó Nagy Hím Tag társad.
Hiszen ő se tudja mennyi a rezsije vagy mennyi van a családi kasszában.
Havanagi
@csak úgy...: birkák,amerre a főkolompos megy arra mennek ezek is.
kissé felnőttem
te szarosszáju te vagy aaz ország legtrogerebbike TUDD bunkó 5 ös pártkönyvel ???
Toller Béla
Hinnye. kiscsávó ! Nehogy már valamennyire, akármennyire is komolyan vedd ezt a hervasztó barmot ! Elvan az magában, csak mindig legyen egy segg, amibe belefelejtkezhet ...a stílusa meg jön belőle, folyik kifelé ...
SÍva
Na mégis mit? Egyértelműen látszik!
kulabombaafityiszre
"Ja. Nagy Ervin kreatív energiáiból eleddig napi egy kupac kulára futotta."
Az egyik kupacnak bayer zsolt a neve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.