Karácsony Gergelyt akarta kioktatni, de az visszafelé sült el

Szentkirályi Alexandra üti-vágja Karácsony Gergelyt. A kormánypártok főpolgármester-jelöltje közzétett a Facebook oldalán egy videót, melyet fizetős tartalomként osztanak meg a közösségi médiában. Ebben éppen megpróbálja gúnyosan odaszúrni a főpolgármesternek.

Szentkirályi Alexandra óriásit bakizott a cikizős videójában – mutatjuk

Azt mondja:

„három dolog, amit Karácsony Gergely biztosan nem tud utánam csinálni.”

- majd beül egy autóba és vezet, utalva arra, hogy Karácsonynak még jogosítványa sincsen. Ezután telefonon angolul beszél, amely tudás híján van a főpolgármester.

Harmadiknak pedig egy villanykörtét csavar be. Ezt így, ebben a formában, nemhogy Karácsony Gergely ne tegye utána, hanem senki sem!

Szentkirályi Alexandra ugyanis egy áram alatt lévő foglalatba csavarja be az égőt, ami tilos! Minden esetben mielőtt ilyet tennénk, áramtalanítani kell a világítótestet, nemcsak a lámpát, hanem a biztosítékot is le kell kapcsolni. Ugyanis előfordulhat, hogy a csere során megérintjük a világítótest feszültség alatti részét, amely áramütést okozhat. Komoly sérüléssel, legrosszabb esetben halállal is járhat.

A kormánypártok főpolgármester-jelöltje Karácsony Gergelyt akarta kioktatni, bár ne tette volna!

Forrás: facebook.com

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Angolul tartotta meg 15 perces nyitóbeszédét a Budapest Forum című kétnapos rendezvényen Karácsony Gergely. A főpolgármestert hosszú hónapok óta támadja a kormánypropaganda nyelvtudása – vagyis annak hiánya miatt –, a demokrácia kihívásairól tartott budapesti konferencián azonban angol nyelven szólt a közönséghez.
hvg.hu/itthon/20210916_Angol_nyitobeszed_Karacsony_Gergely_Budapest_Forum
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
rücsü41
Bemutatta, hogy mennyire elmélyült SZ.Alexandra tudása a gyakorlati dolgokban!Még a legelemibb szabályokat sem ismeri, de vállalkozó kedve az óriási, bemutatja hogy nem kell valamit csinálni, illetve azt hogy a legelemibb ismeretei sincsenek meg az gyakorlati dolgokban, de azért ő is polgármester akar lenni, mert szerinte a polgármesterek ilyen bal fékek, csak elméletben nagy, de hogy hogy kell azt csinálni ahhoz fingja sincs!Sz.Alexandra nem vagy Te jó se villanykörte csavarásban sem, sem polgármesterség gyakorlásában!Gyakorolj még egy kicsit, s azután indulj egy választáson, de akkor is csak óvatosan, mert megkérdezik a választók hogy Alexandra, be tudod már csavarni a villanykörtét szabályosan!
balos
@Sakk Matt: Remélem,mikor az ügyeletes "testőre" furulyájára ráfog nem kap szájzárat?Persze az sem lenne nagy cucc ilyen nemzethy ribancosok mellet!
Nyírfa
Ha a fidesz tudatosan égeti a gyertyát a két végén , akkor csak gratulálni tudok, mert jól csinálja. Hajrá, már nem sok van hátra!
Eladott Ország
@Sakk Matt: ma, 08:53 ♦ Nem lesz bizsergés, amikor a csorgó helyett a morgóba kapod. A másnapos fingban sem kell 100 %-ban bízni kávé után, amikor áram alatt lévő foglalatba csavarjuk az égőt.
giphy.com/gifs/new-home-sumo-R3GdkVEve7E8E/fullscreen
Géza
Én is így szoktam Bécs a várni sz izzót. Sose rátzott meg. Mocskosul megalázta Alexa Gerit.
Giovanni Alba
Angolul tartotta meg 15 perces nyitóbeszédét a Budapest Forum című kétnapos rendezvényen Karácsony Gergely. A főpolgármestert hosszú hónapok óta támadja a kormánypropaganda nyelvtudása – vagyis annak hiánya miatt –, a demokrácia kihívásairól tartott budapesti konferencián azonban angol nyelven szólt a közönséghez.
hvg.hu/itthon/20210916_Angol_nyitobeszed_Karacsony_Gergely_Budapest_Forum
Eladott Ország
@Giovanni Alba: ma, 09:28 ♦ Orbán Viktor és a tárgyalóképes angol nyelvtudása – No komment... Ebben a felvételben minden benne van, ami Orbán lényege: pökhendiség, idegrángások, pocsék angol, amire kvára büszke ... na és a házipincsi Havasi Bertalan ( Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár) Nem is tudnak mit hozzátenni azok a morzsik, akik eddig egyébként elaléltak Orbán angol nyelvtudásától, vélhetően azért, mert nem beszélnek angolul, mert ha értették volna, hogy mit hablatyol, biztosan nem kezdik froclizni Karácsony angolját..
youtu.be/bO9v8aKSj24?t=10
szaboria1
Ez a nő egyre jobban égeti magát. Egy amikor ő volt helyettes szolgálati kocsival járt sofőrrel. Kettő Karácsony tud angolul. Három mi köze a villanykörtének a fpm tisztséghez.
Nyírfa
@Giovanni Alba: 09.28

Ha egyszer az a direktíva, hogy nem tud, akkor nem tud, apelláta nincs.
jáger laszló
Még szerencse,hogy nem ezek alapján választanak!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Bélabácsi
Karácsony Gergely nem volt SOROS ösztöndíjas (mint a fél Fidesz), ezért nem járhatott "nagynevű Angol" egyetemekre, ezért nem tökéletes az angolja, de ha valakit érdekel az meg tudja érteni. Igyekszik, Én is Magyarországon tanultam, és elismerem az nem ugyan az amit angol nyelvterületeken beszélnek, ez van ennek kell örülni.
Cherry
Borzasztó mire képesek narancsseggü nők, ilyen primitiv rib@nc kell a fidesznek.. hahahahahhah
Cherry
Ja OV hogy beszél angolul te rib@nc ???hahahahhaha egy szót nem érteni a román cigány stilusból--- ennyi !!!
human
A kedvencem az volt mikor a Fidelitasz abba kötött bele, hogy Karácsony egyik kampány plakátján a szemüveg üvegén szerintük bénázott a képszerkesztő és nem törtölt ki egy képrészletet.
A Fidelitasz posztja alá sorra érkeztek a vigyorgó emojik. Ugyanis amit a Fidelitasz hibának látott az egy fizikai optikai jelenség volt ami bármilyen plakáton látható amin szemüveges alak van. Annyira tanulatlan, buta, hülye még a Fidesz utódlsáért fleleő Fidelitasz is, hogy egy alapvető fizikai jelenséget sem ismertek fel. És ezek akarnak országot vezetni.

merce.hu/2019/09/19/az-origo-karacsonyt-akarta-leleplezni-de-az-derult-ki-nincs-szemuveges-a-szerkesztosegukben/
m73
@Géza: nem beszélni magyart, palesztin terrorista?:-)
Géza
@m73: Látom, hogy Te nem beszéled a magyart.
colibri
Ez egy hüle pitssa, kár rá az időt pazarolni. Remélem, a bunkósága csak Karácsony Gergelynek használ és hozza a szavazatokat.
jancsipapa
@colibri: Szerintem ez a cél . Karácsony regnálása úgy kell a Fidesznek ,mint egy falat kenyér...
mekkelek
Tarol a TikTok sztár… és lesz még lejjebb
percsi
Tarlós István nem beszél angolul, (nem lényeges), mégis 2010 és 2019 között a fidnek (Budapest) főpolgármestere volt.
Karácsony angol nyelvből középfokú egyetemi lektorátusi nyelvvizsgát tett. Nem, nem, nem! Ennyi nem elég!
A fid.szes főpolgimesternek nem kell tudnia angolul, az ellenzékinek bizony tudnia kell, autót vezetni és villanykörtét cserélni is, hogy Budapestet irányítani tudja.
Alexandra vajon hány villanykörtét cserélt az életében? :))).
Gyuri bácsi megtaníthatta volna vityát helyesen angolul beszélni, ha már nem kevés dollárt áldozott rá! Rossz hallgatni amikor megszólal.
teuton
Kerdes 1: Miota muszaj egy polgarmesternek soförnek lenni, mikor az jar neki!
Kerdes 2: Miota muszaj egy polgarmesternek tolmacsnak lenni (es csak 1 nyelven?), mikor az hivatalosan nem csak jar neki, hanem hasznalnia KELL, a felreertesek elkerülese miatt.
Kerdes 2: Miota muszaj egy polgarmester villanyszerelö is legyen, mikor a közepeületekben van hazmester, ha pedig valami elromlik, akkor veges szakemberek javitjak?
Kerdes 4: O1G mikor tudna kilometereket biciklizni, mondjuk Kispeströl a Karmelitaba??? Ha nem tud, akkor alkalmatlan az orszag vezetesere, mert Karacsony tud!!! Szoval ennyit a luvnya összehasonlitgatasarol...
terlasz
Aki ilyen gyenge érvekkel áll elő, hogy miért szavazzanak rá, az biztosan alkalmatlan a bizalomra.
lampa laz
Na, én addig nem szavazok rá amíg meg nem mutatja, hogy tud egy jó mennyei zsíroskenyeret "főzni". Katóka legalább tudott palacsintát sütni.
Giovanni Alba
@Pusztai: ma, 08:43
Talán itt kellene érdeklődni, Mészárosnál. Elég nagy tájékozatlanságra (és nem kevés rosszindulatra) utal, ha az A-Híd zrt-t Gyurcsány érdekeltségének látja valaki.
24.hu/kozelet/2020/10/26/lanchid-felujitas-kozbeszerzes-budapest-kozgep-strabag/
namihami
Valóban jó lenne vigyáznia a fesültség alatt álló berendezésekkel! Bár, ha mégis történne vele valami végzetes, nos---ilyet, mint ez, tucatszám találhat a pártjában!
Legfeljebb anyagilag kellene azt még felzárkóztatni,
!
Yoda69
Egész jó kurvasra sikeredett ez a szelfi.
Loksmith
@Yoda69: Politikai prostituált. Ha a párválasztásnál e*szerint választott... már értek mindent.
LászlKovács
Ribike! Ilyen primitív kampánydumát még nem hallottam, és te voltál a kormányszóvívő? Tudod ribike, a gyomrod és a fejed között az a különbség, hogy a gyomrod jelzi ha üres és te osztod az észt? Véletlenül nem a szél lengeti a pampuládat? Ezt a környezetszennyező dumát is úgy írták meg neked? Nagyon okos, ültetek volna előre, primigéniuszok
exmelós
Az ilyen balfaszságokkal csak magadat égeted.Annyi eszed van mint egy tyúknak.Egyébként meg a választáson annyi esélyed van mint futótűz ellen a vízipisztolynak.
rücsü41
Alexandra!Biztos van még egy pár dolog amit Karácsony nem tud úgy csinálni mint Te!Hogy csak egyet mondjak: biztos nem tud úgy nyögni mint Te, amikor szexelsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.