Jakab Péter, a Nép Pártjának elnöke közösségi médiában bírálta a Tisztelet és Szabadság Párt alelnökét, Magyar Pétert, akit "NER-es kóborlovagnak" titulált, és ironikusan gerinc kiegyenesítését ajánlotta fel neki.

Jakab Péter a Facebookon osztotta meg, hogy a Tisza Párt alelnöke kritizálta őt, mondván, hogy cserben hagyta a vidéket, amikor 2022-ben az ellenzéki összefogás részeként szembeszállt Orbán Viktorral.

A napra vágyó Jakab Péter is felszállt a Magyar-expresszre: „Ide figyelj, te NER-es kóborlovag″ !

Fotó: Jakab Péter Facebook oldala

Na ide figyelj, te NER-es kóbor lovag! Tudod, én 2022-ben, 2018-ban, de még 2014-ben is küzdöttem az Orbán-rendszerrel szemben. Igen, olyan eszközökkel, amelyek éppen rendelkezésemre álltak. Eközben te mit csináltál? Túlárazott közbeszerzéseket írtál alá, részt vettél a NER építésében, asszisztáltál ahhoz, hogy a feleséged közreműködésével lehallgassanak embereket, leépítsék Magyarországon a jogállamiságot, most pedig azt mondod, hogy én cserben hagytam a vidéket, miközben te részt vettél a haverjaiddal együtt a vidék kifosztásában? Álljon már meg a menet!

- mondta Jakab és azt is hozzátette, hogy ő Magyar Péterrel ellentétben ő egyenes gerinccel tudja járni a vidéket. A Jobbik korábbi elnöke felajánlotta, hogy szívesen kiegyenesítik a jogász gerincét, ezért egy vádalkut ajánl neki.

Tudod, ez azt jelenti, ha feldobod a fideszes haverjaidat, akkor te kevesebb büntetéssel fogod megúszni. Ezt tudjuk neked felajánlani.

– fejtette ki Jakab Péter. Úgy látja, ha Magyar Péter komolyan gondolja az elszámoltatást, akkor ebben ő sem lehet kivétel. 

Forrás: https://index.hu/belfold/2024/04/18/magyar-peter-jakab-peter-orban-viktor-ner-koborlovag-vita-nep-partjan/

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Ez az, mindent bele!!
i.giphy.com/GGjClK9PN5wMo.gif
Verjétek szét egymás pofáját.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cherry
Kedveltem Jakabot, de most mire jó ez?? ahelyett hogy köpködnétek , álljatok ki közösen a szemetek ellen,,,
Pegero
Ez az, mindent bele!!
i.giphy.com/GGjClK9PN5wMo.gif
Verjétek szét egymás pofáját.
Pálinkás Pál
tudjátok, jakabnak van valami igaza..!...mp mindig csak a rogán csürhét " fenyegette "..egy szót nem ejtett a főnok, don puhos és családja elszámoltatásáról...és a " forradalmából sem lett semmi, sőt...lássuk be, nem magyar lesz az, aki bármiféle változást hoz...a mostani ellenzékből senki sem, majd ha felbukkan egy radikélis, karizmatikus ember...no akkor talán...
Horizont
@Pálinkás Pál: Tévedsz, beszélt az elszámoltatásról. Azt mondta nem kell semmiféle bizottság és ő nem lesz se Keller se Budai Gyula. Megfelelő ügyészség kell aki végzi a dolgát és akkor meg lesz az elszámoltatás is. Azt is mondta orbán harcol mint malac a jégen :D
Pálinkás Pál
@Horizont: ezek sallangok,...minden politikus ezt szajkózza ,holott mindketten tudjuk, nem igaz..jogi úton a NER-től egy fillért nem tudsz visszaszerezni...de ha ennyire " jogkövetők " vagytok,..egy csauseszku féle tárgyalással kiegyeznék...,fenn a neten megtalálod alámondással,..ha az valóban tárgyalás lett volna, a végén röhögve kisétál..
Horizont
@Pálinkás Pál: :DDD oké ez igaz.
Nyírfa
Magyar Péter fideszeshez méltóan pofátlan , hazug rágalmazó.
Egyébként a saját pártját is fidesznek nevezte az egyik vidéki megszólalásán, úgy szóltak rá, hogy: TISZA. Akkor helyesbített. Róla ennyit.
simmering73
Volt már egy Magyar Pétere az országnak. Csúfos vége lett. Úgy hívták MZP.
Menőmanó
A legutóbbi tüntetésen ahányszor felhangzott az orbán takarodj, a mikrofonos ember annyiszor fojtotta beléjük a szót.
MP tiszteli orbánt és felnéz rá. Én ezért nem is várok tőle semmit.
Béla333
Tudom nem kellene a régi ügyeket felhánytorgatni, de Jakabnak nagy felelőssége van abban, hogy 2022-es választás során a DK mellé állt mindenben, még abban is, hogy a közös miniszterelnök jelöltjük (MZP) ellen dolgozott.
Aztán a választási vereség után rögtön elnézést kért és szövetkezni akart MZP féle mozgalommal, de el lett akkor már utasítva.
Jakabnak is nem a saját egóját kellene építgetni, hanem O1G leváltásáért és elszámoltatásáért szövetkezni bárkivel!
Ésszel Peti!, ne indulatból!
Pálinkás Pál
felmerült bennem.., ez az egész magyar mizéria egy jól felépített cirkusz...mióta megjelent, a puhos suttyomban csinálja a dolgokat, a média, meg az emberek úgyis mp-vel foglalkoznak..és csak úgy rátalált a lángosozó feletti pártra, amiről, valljuk be, eddig a kutya sem hallott...ezek azért érdekes dolgok..és eddig igazándiból kárt csak ellenzéki oldalon okozott..egy dologban hasznos...meglátták az emberek, micsoda egy féreg az ellenzéknek csúfolt csürhe...hisz még nem is látták mit akar magyar,már hátbaszúrták, és egymást kezdték fúrni...
KisTehen
jakab kimondja az igazságot

és ez azt is jelenti, hogy erkölcsileg NULLÁK vagytok magyar hívők
Béla333
@Pálinkás Pál: 08.47
Soha nem hiszem el a magyar közvélemény manipulátorok adatait, de a napokban hallottam az egyiktől, hogy a cca 2 hónapja (a kegyelmi ügy, MP felbukkanása) cca félmillió szavazót vesztett a maffia is!
Tehát MP felbukkanása mindkét oldalon nagy felfordulást csinált...!!!
Géza
Összekaptak a magyarság ellenségei!
Szegény Dzsoni és Árnika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Géza
@Clavigo: Pakold össze a batyudat és utazz haza!
jancsipapa
@Pálinkás Pál: Ezt nem tűrik a már (ellenzéki ) hatalomban lévők ...Bár eddig még egy épkézláb fazon várat magára...
lampa laz
Az ellenzéknek ha van önkritikája akkor le kell vonnia a tanulságot MP. jelenségről. Az, h ő többször utcára tudott vinni ennyi embert az azt jelenti, h az ellenzékkel nincs megelégedve a nép. 14 év alatt semmit sem tettek, csak egy nagy büdös lófßt... és még mindig azt rágják.
Sakk Matt
@Cherry: "Jakab Péter a Facebookon osztotta meg, hogy a Tisza Párt alelnöke kritizálta őt, mondván, hogy cserben hagyta a vidéket..."

Értelmezd!
Magyar Péter beugat, majd Jakabot kritizálod, mert reagál?!
És MP ugyanezt teszi szinte mindenkivel, minden párttal! Például azt mondja, hogy Gyurcsánnyal soha,Gyurcsány a Fidesszel összejátszik!
Ezután a DK vezetőinek felróják, hogy válaszolnak és kritizálják Magyart.

Kettős mérce!
Cherry
@Sakk Matt: Nem most de pár hete Jakab kezdte, miért nem állnak egymás mellé,,?? itt nem a hatalomról van szó hanem hogy el kell zavarni ezt a tolvaj bandát és azt csak közösen tehetik meg,,
Sakk Matt
@Cherry: MP senkivel sem akar összeállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.