A publicistának felforr a vére annak a hírnek a hallatán, hogy Kovács Gergely előválasztási győzelme ellenére a Demokratikus Koalíció is rajthoz áll Hegyvidéken az önkormányzati választáson.

„És sikerült! Az Élő Norbert-féle hegyvidéki DK bejelentette a jelöltjeit az összes olyan egyéni választókörzetben, ahol kutyapártos jelölt indul. Külön figyeltek rá, hogy egyértelművé tegyék, az akció az ellen a csapat ellen irányul, aki megnyerte az előválasztást, hiszen a Momentumnak jutó két körzetben nem állítanak jelöltet” – közölte hétfőn a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Az MKKP társelnöke, Kovács Gergely a hegyvidéki polgármesterjelölti előválasztáson legyőzte a civil Visi Piroskát, valamint a momentumos Farkas Csabát – írta az Index.

„A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben. Íme, ennyit ér Gyurcsánynak és pártjának az ő feltételeik szerint zajló előválasztáson szerzett felhatalmazás. Emlékeztetek mindenkit arra, hogy az előválasztás Gyurcsányék technikai eszköze volt arra, hogy leszalámizzák az ellenzéket – csakhogy amint kiderül, hogy nem ők szalámiznak, hanem őket meg a szövetségeseiket szalámizzák le, az előválasztás eredménye már nem kötelezi őket semmire” – vélekedett közösségi oldalán Puzsér Róbert.

Puzsér dührohamot kapott: „Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani”

Vélhetően nem sokszor fog a publicista együtt vacsorázni Gyurcsány Ferenccel   Fotó: Facebook/Puzsér Róbert

A publicista nem válogatta meg a szavait, ugyanis szerinte az előválasztás csak akkor demokratikus innováció, ha olyan jelölt nyeri, aki már Gyurcsány tenyerébe csapott – más esetben szarnak bele. Puzsér arra is emlékeztetett mindenkit, amikor 2019 júniusában visszautasította, hogy elinduljon az előválasztáson, az ellenzéki magyarok kígyót-békát kiabált rá: rohadék Fidesz-ügynöknek meg mindenféle gazember trollnak hordták le, aki meg akarja akadályozni a Fidesz leváltását.

„Most, öt évvel később remélem, már mindenkinek szemmel látható, hogy mit szolgáltak az összefogás meg az előválasztás hívószavai: Gyurcsánynak és a szektájának meg az országot elveszejtő szocialista pártmaffiának a visszakapaszkodását a hatalomba – aminek a következménye csakis egy újabb Fidesz-korszak lehet” – fogalmazott Puzsér.

Hozzátette, a nemzeti radikális uralom nem váltható le annak ősokára: Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani egyszer s mindenkorra, hogy közös rothadásukat együtt végezzék be a magyar történelem emésztőgödrében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, téged a halálod után spirituszban fognak mutogatni a nagy fejed és a picike agyad miatt! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
balos
Ja kérem,ebben a disznó ólban egy puzsér is lehet vallag-ki!
Qqberci
@balos: Pupuzsér, a szélkappan...
Pegero
Robi! Neked a megoldás napi 3x1 Xanax!
Béla333
Kinek felel meg az, amit a DK/Gyurcsány csinál a budapesti körzetekben, így a Hegyvidéken is?

Az előválasztás után a győztes és a pártja ellen indítani a DK-sokat? Ez kinek jó?
Őrnagy
@Pegero: Az már kevés, hogy sgítsen ilyen súlyos eseteken. Talán egy agyátültetés segíthet, ha megtanulják valahol a módját!
csak úgy....
robi, a ferkó hívei szivéböl kiloptad magadat de rá se ránts ,ök már téged korábban sem szerettek,hiszen te túl kritikus a ferkóhoz közelálló 0rbánhoz is! :)
Philip Marlowe
"Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell"

Az agyatlan baroállat két évvel ezelőt ezzel a "Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével" fogott össze!
Hogy az anyjukba képzelik az ilyen idióták, hogy bárki is his nekik?
Ezeken csak röhögni lehet!...eszméletlen!...:DDD
csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, téged a halálod után spirituszban fognak mutogatni a nagy fejed és a picike agyad miatt! :)
Béla333
Hegyvidéki előválasztás
Kőbányai aljaskodás
Zuglói történet Horváth Csabával
Ferencváros Baranyi Krisztina elleni fellépés
Vidéken számos helyen kicsinálja a DK a jó, de nekik nem behódoló eddigi vezetőket.

A szöveg bezzeg az, hogy ők a legnagyobb harcosok a maffia ellen, a valóság pedig ennek az ellenkezője.
De sebaj! A DK-s fanatikusok megvédik a Feriéket...???
lusta
Mielőtt nekiveselkednénk, lenne egy alpvető kérdés megválaszolásra. Az előválasztáson hányan szavaztak a DK jelöltjére?
Dr. Proktor
Mennyi bértrollra telik Rogennynek...
balos
@Qqberci: Ebből a fajtából minden üres faluban legalább 10 a kocsma árkában fetreng!
kereső
Először is felhivnám a figyelmét Puzsér Róbert publicistának: " Egy bizonyos szint fölött, nem megyünk egy bizonyos szint alá"!/Esterházy Péter/...Puzsér Róbertnek, sikerült elérnie a bayeri szintet- amihez csak gratulálni tudok.
Bizonyára elkerülte szives figyelmét , és másokét is, hogy a dk nem volt részese az előválasztási tárgyalásoknak, az két párt megállapodása volt- a Kutyapárté, és a Momentumé- igy a dk-n számon kérni a megállapodás betartását botorság-ennek a következménye, hogy a dk , mivel nem szeretne képviselő nélkül maradni a Hegyvidéki önkormányzatban- és mert Kovács Gergely szóra sem méltatta a dk-sok levélben tett ajánlatát...igy maradt ez a "katyvasz", amelynek a kialakulásáért a momentum is felelős, de valahogy ezt elhallgatják. Megjegyezném, hogy szó nincsen arról, hogy kovács Gergely ellen inditana polgármester jelöltet a dk, hanem csak arról, hogy szeretne képvelői helyet az önkormányzatban...a Kutyapárt meg nem szeretné, ha lenne a dk-nak képviselője az önkormányzatban, a megállapodásra hivatkozva...ami ugye a dk nélkül köttetett.Nem lehetséges, hogy már itt el lett rontva minden is??
Tényleg katyvasz...és akkor csak egyetlen kérdésem van Puzsér Róbert publicistához: kérem legyen szives felsorolni továbbá, mihez nincs és nem lehet joga a baloldali dk-nak- ami ugye tudjuk egy "bűnszervezet" cakom-pakk.
Sakk Matt
@kereső: "A DK szerint a Kutyapárt társelnöke csak abban mondott igazat, hogy elismerte: „a DK háta mögött próbált egyeztetni a Momentummal a XII. kerületi képviselőjelölt-állításról, hogy aztán már kész helyzet elé állíthassa a DK-t.” Ez is csak részigazság, állítja a DK, mert nemcsak a DK-t, hanem az MSZP-t, a Párbeszédet, az LMP-t és a Jobbikot is kihagyták a tárgyalásokból."

telex.hu/belfold/2024/03/16/hegyvidek-dk-kovacs-gergely-elovalasztas-polgarmester-jelolt

Ez valahogy elkerülte Robicsek figyelmét..vagy csak szemérmesen hallgat róla!
kereső
@Sakk Matt: Ez sokak figyelmét elkerülte.
surdilloFUJT
EZT AZ ORDÍTÓ EGÉR puzsért IS KITÖMVE KELLENE VALAMI FORGALMAS HELYRE KIÁLLÍTANI,HOGY AZ EMBEREK SIMÁN LEKÖPHESSÉK!!!MOCSOK KÖPÖNYEGFORGATÓ!!!
Dr. Proktor
@kereső: Igazad van, de azért megegyezés nélkül is igazodniuk kellene egymáshoz, másként csak fragmentált erők - erő nélkül...
kereső
@Dr. Proktor: Még jóval ezen történések előtt leirtam már sokszor, nem a farkakat kell méregetni-és összemérni.
Dr. Proktor
@kereső: Bizony, bizony, nem a farkak méretéval kellene törődni, de nem ártana némi jóindulat sem a másik irányában!
Az utolsó választásnál csak abban értettek egyet hogy ki vigye el a balhét a vereségért...
Nem lenne nagy tévedés annak gondolati megkockáztatása hogy ezek sem úriemberek, mármint gentlemen módra.
kereső
@Dr. Proktor: Kölcsönösen...na de ez a "magyar virtus": ki, ha én nem...
Pusztai
Nem lehetne megkérdezni ettől a Puzsér nevű SZŐRnyetegtől, milyen bűnszervezete is van Gyurcsánnyak, mit követtek el??
Az igaz, hogy Fletó a kommunikációja tragédia, karaktergyilkosságot élvezi, 15 éve szarik rá ezzel biztosítja a fidesz győzelmet na ez bűn sőt, de ezt nem itélné el egyetlen bíróság sem.
Tényleg ennyi kretén van az álellenzéki szarhalomban soha senki nem kérdez vissza!
Tessék megnézni Magyart!
Perceken belül jön a riposzt, leleleplezés, szar visszagyűrése ami ütős, sőt!!
Ezek meg tizenéve képtelen egy ütős mondatra!
Rohadék csürhe!
Pusztai
"„A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben."
...
az hogy tájékozatlan, a tényekkel nincs tisztában, de azonnal vagdalkozik, csak magáról állít ki véleményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.