Mindezt azért, mert az Európai Parlament vélhetően elfogadja azt a határozatot, amely továbbra is visszatartaná a Magyarországnak jog szerint járó uniós forrásokat.

Az Európai Parlament szerdán fogadja el a magyar kormányt elítélő határozatát, amelyben felszólítja a Bizottságot, hogy addig ne fizessen uniós pénzt az Orbán-kormánynak, amíg az nem teljesíti maradéktalanul a jogállamisági feltételeket.

Menczer Tamás a béremelésük elveszítésével riogatja a pedagógusokat

Ha az EU nem fizet, akkor Menczer szerint a tanárok elveszítik a fizetésemelésüket    Fotó: MTI

A határozat egyik szerzője Donáth Anna, a Momentum és a Renew Europe képviselője három módosítót is benyújtott, amelyek a végleges szöveg részévé válnak. Donáth Anna a módosítóiban arra kéri a Bizottságot, hogy: ismét fagyasszák be az EU-s pénzek kifizetését, érjék el a szuverenitásvédelmi törvény felfüggesztését az Európai Unió Bíróságán keresztül, és tegyenek meg mindent azért, hogy a magyar kormánynak csatlakoznia kelljen az Európai Ügyészséghez – írta a 24.hu.

Menczer Tamás a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója máris reagált minderre: „szerinte a baloldal azt akarja, hogy a magyar emberek ne kapják meg a Magyarországnak járó uniós forrásokat,

a források folyósítását függesszék fel, a tanárok veszítsék el a béremelésüket.

Ez teljesen szembe megy a magyar érdekkel, ez nyílt támadás Magyarország ellen.”

Mondjuk azt még ilyen magasságokba jutott politikusnak is illene tudni, hogy a béremelést – miután törvénybe foglalták és valamennyi érintettel új szerződést kötöttek – nem lehet csak úgy visszavenni. Viszont uszításra megint alkalmas ennek lebegtetése.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Tahókám, a baloldal azt akarja, hogy a magyar emberek kapják meg az uniós pénzt, ne a tolvajgeci fidkány csürhe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Menőmanó
Tahókám, a baloldal azt akarja, hogy a magyar emberek kapják meg az uniós pénzt, ne a tolvajgeci fidkány csürhe.
Pálinkás Pál
ezt a menczert kormányváltás után valami baromi gyorsan eltüntetni, mondjuk szegedre az életfogytos kancigányok közé..
namihami
Figyeltek, pedagógiások? Itt a választás---csak halkan mondom!
Lehet a Kmalacékra szavazni! Lehet???
Toller Béla
Tekintettel arra, hogy a két dolognak semmi köze sincs egymáshoz, ezt a gazembert rémhírek tudatos terjesztéséért meg kellene már büntetni ! Nem fenyegethet akárkit akármivel ! Amúgy rusnya egy jellem, orbán kreálmánya...
balos
@Toller Béla: Hát van akinek így tetszik!Megmondom a frankót szeletelve és az állatkertben kimérve talán még hasznot is hajthatna!Bár azért azt nem közölném velük,hogy mivel etetjük Őket!
Cherry
Jellemtelen kis meleg patkány már mindennel próbálkozik, de belefulladtok a Tiszába, hahahahahh
rücsü41
Mutasd már Rétvári milyen értesítést kaptak a pedagógusok a béremelésükről!Az áll benne hogy ha az EU elveszi a pénzt amit korábban odaadott a magyaroknak, akkor a megemelt fizetésüket visszaveszi a tankerület s, a pedagógusok régi fizetésükre lesdznek csak jogosultak vagy semmi nem közöltek a pedagógusokkal arról, hogy mi lesz akkor ha rá jön az EU hogy a kormány becsapta őket, és ezért nem kapjuk tovább a beígért eus pénzt?
kereső
De most tényleg? Mi a lóf@xnak van a magyar kormány, ha a munkavállalóinak nem tudja biztositani a bért? Disznek? Na, annak elég rusnya.
Ftomi
Tamás!
Ne az UNIÓs pénzekre hajazzatok, hanem a meglévő források ésszerű elosztásával teremtsétek meg a fizetések és sok más fejlesztését, pl: EGÉSZSÉGÜGY... stb!
Ja, és nem repteret és Vodafone-t kell a NÉP adójából vásárolni!
Folytathatnám, de neked és tettestársaidnak a tisztesség és becsület szitok szó!
Havanagi
A kampányuk is tele van(évek óta) Brüsszelt gyalázó szövegekkel és csodálkozik a FA LÓ!
Nessy
Érdekes, a kormányzati tagoknak, parlamenti képviselőknek, állami vezetőknek a nem kevés béremelésére évek óta van pénz. Az nem függ Brüsszeltől, miközben pont miattuk van probléma!
viccesvigságok
ettől a szarházitól is a pénzt és a szót kéne megvonni aztán éljen meg a prostiságból, mint a sok sok rákényszerülő.szegény De orbán mindig ugy fogalmaz,hogy teremtsék elő az emberek a rá valót. Őkelme ne herdálja akkor jutna nekik is a puszta megélhetésre.De egyszer megbolydul ám a nép is aztán szavazásra is max orbán megy egyszemélyben kinyilott ám a fideszesek szeme is mint a kiskutyáké aztán már látnak is mindent.
teuton
A mar folyositott 10 milliarddal mi lett??? Az mar biztos helyen van a NER zsebeben??? Meg hogyis van a Navra csicska es a potroshos kolostormalac hazugsagaval, hogy a magyar kormany az összes merföldkövet teljesitette e sjön a penz? Az csak a birkaknak szolt ugye...
kereső
@viccesvigságok: Ennek a "x@rházinak" kétfelől jár a fizetés...hiszen a külügyben kormánybiztos lett fú alatt, nehogy már rosszul járjon.
Pegero
Ha valaki itt riogat és hülyeségeket beszél az a Propeller firkásza!
viccesvigságok
1945 után is sok sok lett ám utcaseprő pedig előtte honvéd vezérkari tisztek tábornokok voltak ne feledd a karuszel egyszer fent egyszer LENT .
lusta
Ennek a bukott sportriporternek még nem mondták meg, hogy a pedagógusok az állam alkalmazottjai és nem a zunióé.
Géza
Az EU ismét a magyarok pénzével szórakozik. Ideje a magyarországi csicskákat elszámoltatni. Koppintsunk már rá a magyargyűlölő, idegen körmökre! Először is júniusban vissza vesszük Budapestet. Lesz sikoltozás, de legyen is! Mosolyogva fogom nézni a vinnyogó őrjöngésük.
kereső
@Géza: Kezdheted orbánnal az elszámoltatást...ő rúgta fel azt a szerződést, amelyet Magyarország kötött az Eu-val, amihez semmi joga/felhatalmazása nem volt...ahogyan nem volt joga 2/3-os parlamenti többséggel a 4/5-ös alkotmányi berendezkedést megváltoztatni, nem volt joga és felhatalmazása az ország társadalmi berendezkedésének teljes megváltoztatására, nem volt /nics joga és felhatalmazása az eu-s támogatások és a magyar adófizető polgárok befizetett adóinak sajátként való lezeléséhez, nincs joga és nincs felhatalmazása a magyar közvagyon kisajátitására- elajándélkozására, elzáloogositására, magánvagyonokká konvertálására. Na, itt kezd ...
Dr. Proktor
Milyen ország az, amelyik nem tudja önerőből eltartani tanárait, orvosait, közalkalmazottait?
Na fideszfanok, nem ártana gondolkodnotok!
Géza
@kereső: Az EU nem szólhat bele a belügyeinkbe. Nem szólhat a vétó ellen, mert legális. Jelenleg az EU terrorizálja a magyar kormányt és a magyar emberek pénzét ellopja. Semmit nem konkretizálnak, elveket cibálnak elő, de mi jogi alapon társultunk. Az EU rosszabb, mint a szovjet megszállás!
kereső
@Géza: Mert legális?? Ja, persze...de az EP többségi döntése az meg nem "legális" ugyebár. Az, aki a vétót úgy használja, hogy állandóan csak opponáljon vele...ráadásul idegen országok érdekében, az egy kalandor...aki orosz rulettet játszik az ország sorsával. Mert nincs is más "tölténye", csak ez az egy...Nos, ha neked és ezek szerint a fideSS táborának sem fontosak az "elvek"...akkor csak éltek bele a nagyvilágba, mindegy milyen, csak "magyar" legyen...
Ki kell lépni az eu-ból, hiszen ez ott nem tiltott...önkéntes volt a belépés, önkéntes a távozás...a szovjet megszállás meg nem volt "önkéntes", ahogyan a kiszállás sem...Mostan senki nem tart kalasnyikovot a fejetekhez, hogy ott kell maradni...nosza rajta, semjénnek csak egy éjfél előtti törvény benyujtás kell hozzá...mégcsak népszavazás sem. A 135 bátorok +nyilasok eldönthetik simán.Nem kötelező a disznótor, és mindenki lenyugodhat...persze zabálni azt szerettek.
Géza
@kereső: Mit nyilasozol állandóan? Neked eddig terjed? Most akkor genetikusan gyerekgyilkosnak és terroristának nevezzelek? Megkaphatod kisebbségi, ha sokáig szidod a magyarságot!
izéke
miért nem nézi meg valaki,hogy mozognak e a fogai ennek a majomnak? Hátha segítene rajta egy kiskalapács...
sándorbence
simamámka csepegtetnekik a sárgára gyökér minélelöb mig akciós nemrohad

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.