Telex kérdésére azt válaszolta, nem tartja veszélyesnek a Magyar Péter-jelenséget, és azt is hozzátette, hogy nem találkozott még olyan Fidesz-szavazóval, aki „emiatt megingott volna a támogatásban”. Navracsics Tibor szerint az Európai Parlamentbe Fidesz-színekben bejutók számán sem látjuk majd a Magyar-jelenség hatását, „én mindenesetre mindent megteszek, hogy így legyen”. Hogy lesz-e újabb követője Magyarnak, hiszen legutóbb épp a Győrben ismét harcba szálló Borkai Zsolt fedezte fel a hasonlóságot saját maga és Magyar között, Navracsics azt mondta, „becstelen emberek bárhol előfordulnak, de remélem, hasonlóra nem látunk újabb példát”.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Pusztai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
Szerinte nem csökkent számottevően a fidesz szsvazók száma.
..
Hol él Navracsics, a fidesz egyik legaljasabb gazembere, még azt sem látja több százezer szavazótt veszett a számlálók szerint??
RonaGyuri
előfordulnak??? a firyeszben tagsági követelmény!! =))
izéke
@Pusztai: nem törődik vele,a szavazatvásárlások,hamisítások nem hozzá tartoznak,az a rogán,kubatov hatásköre...
nemkati
Bárhol??? Eddig azt sugallták, hogy csak az ellenzékben. Pedig a bíróságok tele vannak fideszes korrupt ügyekkel.
Pusztai
@izéke: Az ok, de ha valaki szemmel látható, füllel hallható baromságot mond, akkor az az ember mennyire hiteles bármiben is??
simmering73
Becstelen emberek bárhol előfordulnak, de a legtöbb a fidesz-kdnp-ben van. Köztük te is.
izéke
@Pusztai: ne feledd,ez magyarország,itt minden fordítva működik :))) minél nagyobb ostobasagot mond valaki a fidesz berkeiben,annál előrébb jut ( orbán seggében )
Pusztai
@izéke: ja, de ez igaz az egész POLELITRE, és milyen jól megélnek belőle!
Szegény választó meg szopikol, nekünk azért szar mert nekik jó!
Az meg közröhej, hogy szinte nincs egyetlen emeber aki megkérdezné:
MIRE ESKÜDTEK FEL BIBLIÁRA TETT KÉZZEL?
Miért szegik meg 1 sc múlva???
Béla333
"Becstelen emberek bárhol előfordulnak, remélem, hasonlóra nem látunk újabb példát"

Csicska! Szoktál te tükörbe nézni? Ott is láthatsz egy aljas maffiózót!
izéke
@Pusztai: mert az eskütételnél keresztbetették az ujjaikat,így az nem érvényes :)))))
Őrnagy
A Magyar Péter jelenség lényege az evolúciót mutatja be, ahogy ezt egy evolúció szakértönk már elénk tárta néhány nappal ezelőtt, és csak ismételni tudom:

MSZMP
MSZP
MZP
MP

Magyar Péter lehet az, aki ha a listáján be tud legalább egy embert juttatni az EP-be, pótolhatja Szaros Gyurka számára a Momentummal kieső Cseh Katkát (aki szédületes magyarellenes aknamunkára fordította Strassbourgban a mandátuma adta lehetőségeit) egy újabb hűséges Szaros Gyurka ügynökkel:
Dávid Dóra – jogtanácsos, Meta személyében, aki 2005 óta Londonban és és dolgozik, így gyakorlatilag semmi köze a magyar valósághoz, de hűséges Sorosügynöknek mondják.
Őrnagy
@Maccska: Tul sok köszönet nem jár érte, ha egy másik, még hatékonyabb Sorosügynököt juttat be az EP-be helyettük. Viszont ha így lesz, akkor végleg lehullhat a lepel az MP jelenségről!
Ennél is nagyobb baj, ha az EP választás eredménye ismét csak az lesz, hogy az EP a Soros hálózat szatelitpártja marad, vagyis marad Európa egy USA gyarmat, ahogy eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.