A külügyminiszter szerint a vezetők háborús pszichózisban szenvednek, mintha már támadás alatt lennénk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Csak a magad neveben beszel szarrago! Magyarorszag a NATO resze, ti pedig eltakorodtok rovidesen a busba.
Yoda69
Csak a magad neveben beszel szarrago! Magyarorszag a NATO resze, ti pedig eltakorodtok rovidesen a busba.
rücsü41
Én azt gondoltam amikor beléptünk a NATO-ba ,hogy a NATO mi is vagyunk, azok a tagok aki a szervezetbe beléptek annál is inkább mivel ,a NATO-nak nincs külön hadserege, csak a tagországoknak van.Ha a NATO lép , akkor mi is lépünk, nem vonhatjuk ki magunkat a szervezet egy-egy döntése alól, nem mondhatjuk azt hogy azt a döntést végrehajtom ami jó nekem , ami meg nem jó, annak csinálhatom az ellenkezőjét is.
rücsü41
Úgy látszik hogy a FIDESZ-nek ha Gyurcsány a Sarkcsillag az égen, mindent hozzá viszonyít, még akkor is ha két eltérő dologról van szó.
csak úgy....
pötyi szerint ez úgy néz ki,hogy a 32 tagországból csak ö nem hülye! :)
nevemnick
Az a majdnem két miller szavazója sem jogosítja fel Szíjjártót, sőt Orbánt sem vagy bárki mást, hogy az egész nemzet nevében nyilatkozzon, döntsön olyan ügyekben, amelyek minden polgárt érintenek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.