Már a helyszín leszervezése sem volt egyszerű.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Moszkvában kellett volna leszervezni...DDDDDXDDXXDXX.. " Elfoglaljuk prüsszelt...stb. "...DDDDXDXDX:) Idiota putyincsicska...!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Moszkvában kellett volna leszervezni...DDDDDXDDXXDXX.. " Elfoglaljuk prüsszelt...stb. "...DDDDXDXDX:) Idiota putyincsicska...!
KisTehen
@Pálinkás Pál: ez csak a szokásos libsi viselkedés
KisTehen
@Clavigo: a prüsszelik csak traktorokból és trágyából értenek
kereső
Konzervativnak álcázott , szélső jobboldali fasiszta gyülekezet- orbán fószervezóvel.
csak úgy....
@KisTehen: ökör , a somogyi andrás csókoltat ,aki fideszes városokban nem léphet föl...
Clavigo
@KisTehen: orbán bűzlik is,mint a trágya...
kereső
@KisTehen: Nem a , boci. Vannak még helyek Európában, ahol nem csipik a moszkovita fasisztákat- mert ezek a nézetek persona non gratak.
sokanvagyunk
A Karmelitánál is rendőrök akadályozzák az azt elfoglalni szándékozókat.
csak úgy....
@Maccska: = buta,unalmas,proli elmebeteg!
csak úgy....
@Maccska: nálad az a probléma,hogy te csak ugatod az igazságot és a másik ,hogy egy tudatlan,tudálékos aljadék vagy!
balos
Elképzeltem a csúti fejét,mikor a tekesei az örömtől a seggüket a földhöz verik!Szerencsétlenek!Van az a pénz amiért elárulják a népet!
KisTehen
@csak úgy...: a seggem meg téged csókoltat
KisTehen
@kereső: liberalfasiszták ... mondjuk ki
Cherry
Helyes ilyen rohadék emberi szemeteket le kell tiltani,, lásd a német AfD amilyen ez a retek és bandája is..
Cherry
@KisTehen: Mint OV és bandája szép hitleri úton halad ,, te elmebeteg szemét,,,neked is szájkosár kell román moslék
Cherry
@csak úgy...: Te emberi seggnyaló retek töröld meg az OV sz@ros szád te ki panelproli hahahahhaha
kereső
@KisTehen: A belga rendőrség nyilatkozott...fehéren feketén: "szélső-jobboldali rendezvénynek nem biztositanak megszólalást". Azaz, ott nem "divat" a fasizmus terjesztése.
kereső
@KisTehen: Bocika, hányszor hallgatatték el orbánék az ellenzéki képviselőket a "parlamentebn"? Hányszor kapcsolták le a mikrofonjukat, hányszor büntettékmeg őket milliós összegekre? Már megint az a qrva "szerencse", hogy orbán még nem volt a helyszinen- igy el lehet mismásolni a szekunder szégyent, amit ismét orbán okozott. Mert ez az egész vircsaft- magyar szervezés volt...az adófizetői milliárdokkal, és elsibolt közvagyonnal kitömött MCC (Mathias Corvinus Collegium) szervezte.
KisTehen
@Cherry: ne udvarolj b+ ... csak egyszerűen kapd be a brokim
KisTehen
@kereső: mondom, hogy liberál fasiszták ...

kik vettek részt az eseményen?

Suella Braverman volt brit belügyminiszter
Nigel Farage korábbi EP-képviselő
Eric Zemmour szélsőjobboldali író, aki 2022-ben indult a francia elnökválasztásokon
Mateusz Morawiecki volt lengyel elnök

jól mondta Nigel Farage ... a belga csak egy bádogdemokrácia
kereső
@KisTehen: Pont az a gyáva Faraget idézed, aki miután beleugrasztotta a briteket brexitbe...lelépett, mert a következményekkkel már nem akart bajlódni? Na, jó példát hoztál...
KisTehen
@kereső: ja pont őt idéztem ... de majd idézem neked ner pétert is, aki meg titeket ugrasztott bele a szarba :))
Őrnagy
Brüsszelben győzött a kommunista diktatúra. Sztálin és Rákosi elvtárs büszke a szellemi utódaira Brüsszelben, ahol a "jogállamiság" nevében Belefolytották a szót a nemzeti gondolatok, és a békét szorgalmazókba.
Ez Európa eddigi legsúlyosabb szégyene!

Mi a szarba lépett be a magyar nép nevében Medgyessy D-209-es ügynök miniszterelnök elvtárs 2004-ben?
csak úgy....
@Őrnagy: látom,hogy az elméd már teljesen menthetetlen, viszont ha kussolsz, legalább a kétes becsületedet nem baszod el az örült szövegeiddel!
KisTehen
@csak úgy...: ma már dicsekedtél a pszichológiai tudásoddal ... csak nem dr. mengeléhez van szerencsém?
Őrnagy
Nem csak Európa, Brüsszel és Belgium hatalmas szégyene a kommunista diktatúra szerinti eljárás, hanem ez már a civilizált világ szégyene, hogy a Brüsszeli rendőrség befeküdt a libkány diktatúra parancsának, és a teljes ügynökhálózatukat (itt ezen a komment felületen is) mozgósították a gyülölködés és uszítás széles körű terjesztésére!
szegfue
@Őrnagy: 16:41 Azért a "nemzeti gondolatok" igazán megérdemelték volna, hogy ne "belefolytás", hanem belefojtás legyen... gondolom én:(
Őrnagy
A rendőrség végülis nem üríttette ki a konferencia termet, akik bent vannak már, a rendezvényen azok folytatják a konferenciát, csak a később érkezetteket a rendőrség már nem engedi be. A korferencia rendezői beperelték a bíróságon a belga rendőrséget, és ha a bíróság igazat ad a rendezőknek, akkor szerdág rendben folytatódi a mist is tartó konferencia!

A történések azt mutatják, hogy a libkány csürhe egy kicsit korán kezdett bele az örömködésbe!
Őrnagy
@szegfue Gyagyás: A libkány csürhének nincsenek értelmes gondolatai sajnos! Viszont kicsit korán örültetek gyagyások, mert a konferencia most is tart!
Nessy
Érdekes, amikor kis hazánkban lemondtak ellenzéki rendezvényt, előadó estet stb., mert "föntről leszóltak", akkor nem a hívek nem emlegettek " kommunista diktatúrát"! Kormánypárti rendezvényre, tájékoztatóra ellenzéki média nem tehette be a lábát, sőt a környékről is elzavarták a zsernyákok. Ja, az természetes!
Őrnagy
@szegfue: Abban az egy dologban természetesen igazad van, hogy a fojtást pontos jével írjuk, de aki csak ezt veszi észre, az Gyagyás!
Géza
Remélem, viszonozza ezt a prájd alkalmával!
szegfue
@Őrnagy: 17:08 Úgy tünik, fáj az igazság, mert mindig ugyanazt az unalmas badarságokat irkálod... esetleg valami új, friss gondolat? Egyébként irtó tévedésben vagy, ha azt hiszed a "vaddisznó" stilusodról, hogy bárki is azt képzeli Rólad, hogy vannak "értelmes gondolataid". De azért én igy "szeretlek"!:)
Őrnagy
@szegfue Gyagyás Nem foglalkozok mások véleményével! A vélemény szabad! A te véleményed a te dolgod, az én véleményem meg az én dolgom.
Ennyi!
Őrnagy
@Maccska: Én arra leszek kíváncsi, hogy mekkora hatás gyakorol majd a június 6-9 közötti választásokra a szólás és konferencia- és a szólás szabadságát korlátozó Brüsszeli intézkedés?
Felébred végre Európa lakossága, vagy maradnak a sorosista diktatúra meghunyázkodott alattvalói? Vajon kiszűrik végre az EP listákról a Sorosbérköcsög ügynököket, vagy újra olyanokat küldenek akarva vagy akaratlanul az EP-be?
Sajnos nem látom még az igazi változás szellőjét.
kereső
@Maccska: hányszor hallgatatték el orbánék az ellenzéki képviselőket a "parlamentebn"? Hányszor kapcsolták le a mikrofonjukat, hányszor büntettékmeg őket milliós összegekre? Már megint az a qrva "szerencse", hogy orbán még nem volt a helyszinen- igy el lehet mismásolni a szekunder szégyent, amit ismét orbán okozott. Mert ez az egész vircsaft- magyar szervezés volt...az adófizetői milliárdokkal, és elsibolt közvagyonnal kitömött MCC (Mathias Corvinus Collegium) szervezte.
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Te most a parlamentre méltatlan szégyenteljes gyűlölködés és uszítás parlamenti megnyilvánulásait hiányolod? Normális vagy te Gyagyás?

Brüsszelben egy nemzetközi konferenciát akadályoznak, ahová nem kötelező bemenni aki nem akarja a konferencia résztvevőinek a hangját és véleményét hallani! Hol itt a párhuzam te nagyon Gyagyás?
simmering73
@KisTehen: Mondjuk ki - ti csak egyszerűen fasiszták.
kereső
@Őrnagy: Nemzetközi konferenciát? " Világ putyinista fasisztái egyesüljetek"...obsitos, hülyébb má nem leszel, ne is erőlködj!
Őrnagy
A rendőrségi akció ellenére a konferencia mai programja rendben lezajlott, csak 13 órától már nem engedtek be senkit a konferenciára. A holnapi konferencia helyszíne még titkos, de az is meg lesz tartva.

Libkánykáim nagyon korán örültetek Gyagyások!
Őrnagy
@kereső Gyagyás: Te, aki fényezed a kádári hazaáruló diktatúra soha el nem évülő bűneit, egy szánalmas agyhúgyköves elmeroggyant vagy. Több szót nem érdemelsz Gyagyás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.