vitriol

Ab: közéleti vitában szabad vírusnak nevezni az ellenfelet
Ha az Ab szerint szabad, akkor orbán és a fidesz a legveszélyesebb VÍRUS!
Nem tartja korrektnek a két MSZP-s lépését Molnár Zsolt
Molnár Zsoltnak igaza van. Ha más párt tagjainak is csak ennyit jelentene a párthűség, akkor a következő választásokig megkezdődhet a nagy népi vonulgatás egyik párttól a másikig, s ebben aztán ki is merül a választásra való felkészülés. Mi a szavazók, ebből inkább nem kérünk!
Megszólalt a Főpolgármesteri Hivatal is a kerékbilincselésről
orbán kinevezte fürjest a főváros fejlesztéséért felelős államtitkárnak, de valójában fürjes feladata a főváros fejlesztésének hathatós akadályozása!!! - és úgy tünik, hogy fürjes ennek a feladatnak nagyon eleget akar tenni!
Törvénymódosítás jöhet a polgármesterekért! Lex Dézsi!
egy seggel két lovat? Nyilván egyiket sem tudja felelősen ellátni, de fidesznek nem is az a lényeg, csak nehogy az ellenzék kezére kerüljön Győr, mert akkor megint lesz mit titkosítani!!!
Hétfő a titkosítások napja! 10 évre nem publikus a Kaleta-ügy és örökre (?) az iskolaérettségi vizsgálat megállapításai
Annyi titkosítás egyetlen magyar kormány idején sem volt, mint fideszék alatt. Nem véletlen, jó okuk van rá. Ha a titkosított ügyeket is megismerhette volna a nép, akkor orbánéknak sokkal rövidebb kormányzással kellett volna beérniük.
Kilépett a Jobbikból a párt budapesti elnöke
@tudode: nagyon nem lenne jó, ha bárki, bármiben a NER-ről venne példát, - az már a vég lenne!
Nem kell mûtét, szemcsepptõl elmúlik a szürke hályog
Tartok tőle, hogy ez a bejelentés nem igaz , mert a legkisebb valószínűség esetén több média /külföldi is!/ szárnyára vette volna a hírt. Az origó egyébként sem egy hiteles hírforrás!
Szijjártó bejelentette: Magyarország beszáll a ruandai csirketenyésztésbe
szijgyártó pihenjen már egy kicsit, mert folyamatosan szórja szét a magyarok pénzét távoli országokban, főleg azokban, akikkel nincs kiadatási egyezményünk!
Hetvenöt év után ismét: Budapest szabad!
sajnos csak "részben szabad"! Amíg orbán dönti el, hogy Budapest jelképe /Lánchíd/ helyett melyik külföldi stadiont építi fel, addig nem vagyunk szabadok a szó valódi értelmében!
A köztársasági elnöktől vár kegyelmet Orbán vendéglátója, aki azóta sem vonult börtönbe
áder már a kezdetektől nyakig benne van a mocsokban, semmiről nincs karakán véleménye, ő csak egy falra kent puhány alak. Az egész pereputtya úgy érvényesül, ahogy áder bólogatási technikája sikeres. Az egész bandát ki kéne lőni a világűrbe, hogy itt a földön béke legyen!
TASZ: Nem bojkottálhatja a HírTv nézőit a főpolgármester
a TASZ ebben téved! Karácsony maradjon meg egy talpig, becsületes szavatartó politikusnak, amúgy sem bővelkedünk ilyenekben, - sajnos! De a jó példa is lehet ragadós, talán elindulhatunk ebbe az irányba, mert látható, hogy a hazug fideszes minta hová vezetett!
Koronavírus: Orbán a járvány miatt nem ment be a parlamentbe
orbán csak az olyan járványtól fél, mint ami Dunaújvárosban tarolt!
Orbán szerint Soros háromszor próbálta meg kifosztani Magyarországot – videó
orbán ezzel szemben csak egyszer, de 10 éven át fosztogatta az országot, már alig maradt belőle valami!
Baranyi Krisztina: Kocsis Máté megbüntette Ferencvárost
kocsis és a bukott polgármesterek nem tudják leplezni a félelmüket, hogy mikor dőlnek ki a csontvázaik. Ezért megelőző hadműveletbe fogtak, hátha így elterelődik róluk a figyelem. Legújabb figyelemelterelés az, hogy Gyurcsány zsebébe kotorásznak, követelve, számoljon el mire költötte a pénzét! /amiért megdolgozott, és leadózott/ Én mint kíváncsi állampolgár várom a csontvázakat, mert sajnos nagy tétekben lehet fogadni, hogy rengeteg lesz. kocsis sem lehet nyugodt, mert a nyóckerben nem mentek kifogástalanul a dolgok!
"Hát kicsoda maga, hogy engem zaklat?" – Mészáros Lőrinc durván elküldte a fenébe az újságírónőt
Habár mészáros korábban azt nyilatkozta, hogy ő okosabb, mint Zuckerberg, sajnos ezt a feltűnően buta képe nem támasztja alá. Ezért továbbra is ostobának tartom, akinek esténként megmondják, hogy másnap reggel mit vegyen és mit adjon el!
A nyugdíjasok megkeserülik, ha Varga Mihálynak igaza van
A nyugdíjasok tíz éve minden évben megkeserülték a kormány "jóindulatát", de nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor a kormány fogja megkeserülni a felelősségre vonást!
Azzal gyanúsítják, hogy megerőszakolta a kislányát, most szabadlábra helyezték
ki az az ügyvéd, aki részt vesz a hatóság félrevezetésében, azért, hogy ő pert nyerjen?
Nem kívánom, de előfordulhat, hogy a saját rokona is áldozatul eshet ilyen etikátlan ügyvédi közreműködés miatt! Soha nem bíznék olyan ügyvédben, akiben egy szemernyi jó erkölcs sincs!
Végre! Közösség elleni uszítás miatt Niedermüller ellen elrendelték a nyomozást
Mi a tökömet nyomozhatnak egy kijelentő mondaton. Amin lehetne nyomozni, arról meg egy éve kussolnak! se pintér, se polt nem végzi a munkáját!!!
Áll a bál a BKV-nál: Kamu Geri átverte a dolgozókat, elmaradt a beígért béremelés
A propeller sikeresen lekűzdötte magát a béka hátsója alá durbincs közreműködésével. Ezzel olvasóinak nagyobb részét elveszítette! Gratulálok!
Most végre belekukkanthat Rogán Cecília hétköznapjaiba
Merész elképzelés a propeller részéről, hogy az átlagember szíve-vágya belekukkantani a bűnözők titkos életébe, s megtudni, hogy mire is költik azt a rengeteg pénzt, amit tőlünk rabolnak el.
Böröcz szerint "minden jó érzésű ember arra számított", hogy Gyurcsány 2009-es bukása után "szakmát vált" – videó
@Pegero: nem folytatok vitát minden útszéli modortalan fajankóval, téged sem szoktalak megszólítani, te is tartózkodj ettől!
Megszólalt a Fidesz Gyurcsány évértékelőjéről – videó
Nem kéne a fidesznek ennyire beszarni attól, hogy Gy. F. évértékelőt tart. Majd orbán is meg fogja tartani a magáét, azzal sem fogunk többet foglalkozni!
A KDNP politikusa szerint egyre kisebb probléma a szegénység Magyarországon
ennek a hülyének eddig sem jelentett nagy problémát a magyar emberek elszegényesedése!
A Feri lop! Egymilliárd forint útja tisztázatlan a szemkilövető nyilatkozatában
Ez valóban hír lenne, de egyenlőre csak a fideszre jellemző ez az unalomig emlegetett tény, hogy a fideszben mindenki lop, csal, hazudik!