Az angol Telegraph számolt utána, hogy a hamarosan piacra kerülő iPhone 7 legolcsóbb darabja is 256 ezer forint lesz itthon. Ezzel Magyarországé a rekord, a világ összes többi országában olcsóbban vásárolhatjuk meg a terméket.

Magyarországon lesz a legdrágább az iPhone 7

Egy amerikai állampolgár 44 százalékkal juthat hozzá az iPhone 7-hez, de még Olaszországban és Nagy-Britanniában is olcsóbb valamivel, e két országban 247 ezer forintnyi euróba fog kerülni.

Hogy miért nálunk a legdrágább? Azért, mert 

a magyar áfa kiemelkedően magas,

az Apple-t egyéb költségek is terhelik, a forint árfolyama pedig folyamatosan ingadozik.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Rögtön 2-t veszek! Basszus! Mekkora parasztvakítás...
Mennyibe kerül az előállítása? Hagyományos képlet: gyártás 40%, nagyker 30%, kisker 30%... Tehát mindenképpen a kereskedelmi haszon a több!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csodálkozó
"Mert Magyarország jobban teljesít!"

Informatikus cimborám szerint az iPhone-t "... rongyrázó agyhalottak veszik, aranyáron!"
Borsodi
Nem probléma 5 -hónapl fizetésből meg lehet venni jó lesz a Tesla személy kocsiba amiért a család száz évig dolgozik.mert egyre jobban teljesítünk.
namihami
Akkor ismét kézbe veszem a jó kis Siemens ME45-ösömet (már magam se tudom, hány éve szolgál hűségesen) és arra használom, amire egy telefont használni kell. Telefonálni fogok vele. Max. a naptár- és memo részt akarom még kezelni, ami már ebben is benne van.
Miden ilyen újdonságot csak a hülye sznoboknak és milliomos csemetéiknek gyártanak, szimpla dicsekvés céljából.
""Nekem már ilyenem van-neked még nincs?""
karma1
Latszik, hogy az illeto ujsagiro (?) csak az eszaki felteke araibol indult ki, egy ilyen nalunk 1600 dollarba kerul, a legrosszabb esetben is 195 forint egy NZD.

Nincs iPhone-om, de van egy mindentudo samsungom, amit nemreg bocsajtottak ki, es nem sznobizmusbol hasznalom, hanem azert , mert rengeteget segit a munkamban, potolja meg a legjobb kamerat is, ami nekem elengedhetetlen. Es annak, aki sokat van uton, ez egyaltalan nem "statusz-szimbolum" (jo regi kifejezessel elve), hanem munkaeszkoz. (Soha nem hasznalom peldaul a zeneletolteseket, vagy a tobbi "fancy" uzemmodot, viszont a tobbiben nagyon jo.
Errefele kulonben minden 30-40%-kal tobbe kerul, beleertve az alkoholt, cigit, es magat az internetszolgaltatast is, telefonhivas-dijakat is.
huKKK
Félremagyarázzák. Ez azt jelenti, hogy mi lettünk a leggazdagabbak, nekünk a reális ár többszöröséért is olcsó...
Gedeon74
Nagyon nehéz a magyar nyelv, és a magyar menü drágítja meg ennyire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.