Ahaam... Tegyük fel, hogy eltöröd a kávéfőződ. Gyakran megesik, ami nem is meglepő, ha azt nézzük, hogy ezek az edények általában törékeny üvegből, vagy kerámiából készülnek. Előbb vagy utóbb úgyis eltörnek. Félelmetes...
Forrás:
kavehazmagazin.blog.hu
Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
12 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Főleg, hogy nekem fém kávéfőzőm van.
Egyébként nem értem, hogy az ilyen kávéfőzéshez miért kell fém kivágott tetejű befőttes üveg?
Remekül megteszi egy jénai pohár, vagy bögre, amibe egy fémszűrőbe tett papírszűrőn át lehet átfolyatni a forró vizet.
Ellenben a befőttes üveggel, ami könnyen reped.
Ennyi konyhai ismerettel, mint a tiétek, én nem mernék másoknak tanácsot adni. :-)
Ugye ismered a viccet a beteg ludakról...?
Kassán két kanál kávéra öntik a forró vizet, ők találták fel a cuppingot. Semmi dzsezva, szőrén isszák a french presst mindenféle presszió nélkül, a zacc csészében hagyása a passzió.
Új hozzászólás