Az LVC Diamond Kft. kaszinóüzemeltető megkapta az első magyarországi online kaszinó üzemeltetésére vonatkozó engedélyét a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól.

Forrás: SG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Mostanra sikerült a Gazdával megállapodni a visszautalandó percent nagyságáról. Eddig alkudoztak, de a Gazda az asztalra csapott és döntött. A cseléd kénytelen volt lenyelni a békát és Timi asszonnyal megbeszélte, hogy mennyit kaphat az amerikai utazásaihoz. Ha már a Budypapa, bizonyos adócsalások okán, nem kisérheti el a kéjtúráira.
not me
andy vajna eddig csak magáért tett mindent, és ez már nem fog változni a hátralévő rövid élete során.
Egyesek azt hiszik, hogy majd Magyarország hasznára lesz ez az embernek látszó tárgy(talan) - rosszul!
És odaadnak neki mindent mások kárára :(

A zsidókkal jelenleg két fő probléma van:
1. Megölték az Istenük Fiát, Jézust (egyesek szerint megölettek, de ez bérgyilkosságnak néz ki, és az sem hangzik jól), de ami a nagyobbik baj, hogy ezt most, a mai napig nem ismerik be, sőt, soha nem fogják beismerni a hagyományaik miatt (a talmud egy bullshit, ami Isten szavának, a Bibliának a tömény gyalázása!).
2. A média által. amit uralnak, legyen az hír-, vagy filmmédia, olyan szinten behozták a ROSSZAT a rendszerbe, az emberek tudatába, hogy arra a bűnre nincs is szó!!!

Mesélj még andy vajna, a terminátoron innen és túl... Mesél az erdő...
Desischado
Meglepődtem volna, ha nem így lenne. Mennyit kap vajon ebből a dádé?
not me
Újra: Azt észrevetted, hogy az amerikai filmekben minden szereplő zsidó, vagy néger, vagy sárga, vagy arab, de csak elvétve kap szerepet egy fehér keresztény férfi vagy bő?
ENNEK OKA VAN!
Amellett, hogy ez az antiszemitizmus mintapéldája, ennek KONKRÉT ÜZENETE VAN (lenne) a világ számára - ez a világ formálására tett kísérlet.

Azt felejtitek el zsidók, hogy kiestetek már vagy 2000 éve a kosárból, amikor megöltétek (vagy megölettétek) Isten . A TI ISTENETEK - fiát, Jézust.
És ezért van az, hogy bármennyire is toljátok magatokat az emberek arcába, SENKI nem bír elfogadni titeket! (ez nem emberektől van, hanem Istentől - vágod geci!?)
not me
Tények.
Az emberek nem ismerik fel, vagy ha fel is ismerik, nem tudják megérteni, és/vagy elfogadni a tényeket.
Akarsz beszélni róla zsidó?
És most egy KICSIT sem voltam antiszemita (vagy mi a rák), mert most (is) őszintén hívtalak tetemre.
not me
Az EGÉSZ világ történelmében CSAK KEVESEN, mindig CSAK KEVESEN fogadták el Istent.
Az egész világ nem bírta elfogadni Istent, csak kevesen.
Szerinted ez miért volt így MINDIG, és most is miért van így MINDIG?
Akarsz beszélni róla, zsidó?
not me
Amúgy felfogod, hogy mit teszel, andi vajda?
Egy normális ember nem árul alkoholt, cigit, kábítószert, szerencsejátékot másoknak, mert ezek embereket, családokat tesznek tönkre - HALÁLIG(!) -, tesznek törvényszegőkké, börtönbevaló gyilkosokká - végső(halál)soron.

Ha jó ember lennél, andy vajna, nem csinálnál ilyeneket - SEMMI PÉNZÉRT!
De te nem vagy egy jó ember...
bakegya
@not me: egy ISTEN VAN-DE AKKOR AZ A ZSIDÓKAT IS SZERETI-mert hogy őket is TEREMTETTE !
bakegya
...ÉS MÉRT NEM A FELCSUTKAY MÉSZÁROS ÖNKURMÁNYZÓ vagy a NEMZET VŐJE A HABONY ÁRPIVAL KÖZÖSBE NYITHAT ELSŐKÉNT ONLINE KASZÁLÓT...bocsánat...KASZINÓT MAGÁNAK???
Equus
@not me: normális ember azt árul, amit el tud adni. A hülye meg megveszi. Létrát sem volna szabad árulni - hányan leestek már róla. De konyhakést, varrótűt és ollót sem. Autókat sem volna szabad árulni, mert van olyan megátalkodott törvényszegő, aki 5 m-en belül parkol egy kereszteződésnél.

Isten meg nyilván nincs, vagy ha van is szarik a világra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.