Minden van, amíg van térerő és tart az akkumulátor. Hivatalosan azonosítani még nem tudjuk magunkat a mobilunkkal, de a készpénzt és a fizikai bankkártyát már le tudja váltani a mobilfizetés. Otthon maradt a tárca? Sebaj, akkor mobillal fizetek | FinTechRadar.

Forrás: FinTechRadar
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: En is hasznalom, leginkabb a munkamhoz, es a kivalo kameraja miatt. nem bujom egesz nap, de amikor kell, nagyon hasznos tud lenni,...:o)))) (En soha nem hagyok el semmit, ugyes janyka vo'nek...:o))))
RonaGyuri
@karma1: meg persze nagyon más környezetben élsz! =))
karma1
@RonaGyuri: Hat szivesen megmutatnam Neked...:)
Eladott Ország
@karma1:" (En soha nem hagyok el semmit, ugyes janyka vo'nek...:o))))" kivéve ha nem einstandolják, el két nagy pofon kíséretében.
karma1
@Eladott Ország: Szerencsere nalunk nem a "kethetes" sintersanya a belugy- es rendorminiszter, hanem egy no...:o)) Itt bemehetsz a kozertbe vasarolni, mikozben nyitva hagyod az autodat, vagy le van huzva az ablakod...:o)))
karma1
@Eladott Ország: De mefg akkor is van megoldas: mire kiszaszeroljak a 9 pontos kodot, addigra le tudok tiltatni mindent.A bankkartyaimat es az utlevelemet pedig nem tudjak leolvasni mert olyan specialis tokban vannak, ami lehetetlenne teszi azt, hogy valaki peldaul a buszmegalloban elmenjen melletted es ellopja az adataidat egy kis leolvaso kutyuvel...:o)))Persze, majd erre is kitalalnak valamit, hogy ezt a vedelmet felulirjak es tovabb lophassanak nyugodtan adatokat, de akkor talan mar nem fogok repulore ulni...:o)))(Mielott mondanad, hogy vigyazzak a valltaskamra, mert levagjak a vallamrol, erre is van egy specialis, belul drotrendszerrel erositett taska, amit se kivagni, se elvagni a szijat nem lehet, csak acelvagoval. Hat az meg egy kicsit macerasabb. Marad az, hogy egyszeruen lepuffantanak vagy elvagjak a torkomat - na, akkor meg mar tokmindegy nekem, nem?...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.