Mindenki digitális akar lenni, de gyakori a kudarc. Pedig az egészségügytől a szélerőművekig sok sikersztori is van, csak nem árt a segítség. A Fujitsu müncheni fórumán jártunk.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Valószínű ez az informatikai fejlesztés idővel el fog jutni Magyarországra "is"!.
.
Kortársaimmal együtt ámulattal, nem kis nehézség árán képesek KÖVETNI A XX., ill. XXI. század, nekünk csodának tűnő ketyerék, mert az előző, még élő generáció számára MÁR AZ IS nehezen elérhető CSODA volt, hogy lakástelefonokon lehetett kapcsolatot tartani, és az is ámulatba ejtette az embereket, hogy 1-2 adóval beindult a TV ADÁS, ha jól emlékezem BIZONYOS NAPOKON, stb. stb.
.
Ez a SZÁZAD annyi csodát tartogat a IV. ipari-, technikai FORRADALOM amely MÉG A MÚLT SZÁZAD KÖZEPÉN ELKÉPZELHETETLENNEK TŰNT, hogy a chipek varIációival MIT FOG KEZDENI AZ EMBERISÉG, kiváltotta a rádiókban, TV-kben a lámpákat, úton, útfélen mobilkütyükkel tarthatják egymással a kapcsolatot az emberek!
.
Senior korban MÁR NAGYON KELL CSIPKEDNIÜK magukat az érdeklődőknek, hogy követni legyenek, legyünk képesek ezt a szinte minden szintre kiható technikai fejlődést!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.