Kunhalmi Ágnes az adventi alkalomhoz és díszítéshez illően Orbán Viktor örökzölddé váló „Boldog karácsonyt” köszönésével nyitott, majd a köztársasági elnök szerepéről beszélt a rabszolgatörvény aláírása kapcsán. Az MSZP-s politikus visszautalt arra, hogy Áder Jánost már több alkalommal kérték hiába, hogy álljon a nép oldalára, és ezt szerinte most sem fogja megtenni. Példaértékűnek nevezte az elmúlt évek megosztottsága után a parlamenti ellenzék pártok összefogását és a szakszervezetekkel való együttműködését. Ennek kapcsán azt is megfogalmazta, hogy az együttműködés hangsúlyozása nem „összefogásblabla”, hanem előfeltétele bármilyen ellenzéki politikai sikernek, és már sokkal korábban is ezt kellett volna tennie azoknak, akik nem értenek egyet a kormány intézkedéseivel. „De jobb később, mint soha”

Forrás: merce.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tulipan
@durbincs: Mi van, hülyécskeTe narancsos segglyuk kinyaló féffaroknyi Sügér?? pont Te mondjod ezt, onnan Ploestiből, a régi bányakecdból, Te a rég kifeslett üresfejű, dongó donga ?
tulipan
@durbincs: Te kretén idióta narancsos sennylyukinyaldosó, félfaroknyi Sügér! Mi van veled ma? nagyon beteg vagy? Nem jobban, mint máskor ugyI?: Nagy baj ám,az agybaj! Ploesti silányovics ? mosd már meg pofázmányod, te Ploesti fasz ? a rekeszkula már kilog a szádbúl ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.