Tucatnyi helyen csak 2020 őszén végeznek a hálózatfejlesztéssel, ami papíron már 2018 végén elkészült. Százezrek várják a fejlesztés előnyeit, a kormány viszont az ígéreteket halmozza. Palkovics László innovációs és technológiai minisztert nagyon félrevezethették. A kormány eleget tett a két évvel ezelőtti vállalásának, miszerint – ahol erre igény van – teljes szélessávú internet-lefedettséget biztosít 2018 végére. - mondta Palkovics tavaly november 27-én a T-Systems Symposium konferencián, fent van az idézett részlet a kormany.hu oldalon. Ezzel arra utalt a miniszter, hogy a kormány az internetadó terve ellen tiltakozó óriási tüntetésre reagálva azt találta ki, hogy az EU-t megelőzve fogjuk teljesíteni az uniós célkitűzést, és 2020 helyett már 2018-ban az ország teljes területén elő lehet majd fizetni legalább 30 Mbps sebességű internetelérésre.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ludwig Mies van der Rohe: The devil is in the detail

Aktuálisan: a kijelentéseknél fontos tényező, hogy ki mondta, hol mondta és pontosan mit mondott

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, tavaly november 27-én a T-Systems Symposium konferencián jelentette ki, hogy: „A kormány eleget tett a két évvel ezelőtti vállalásának, miszerint – ahol erre igény van – teljes szélessávú internet-lefedettséget biztosít 2018 végére.”
Ez nagyon szépen hangzik, de távolról sem igaz jelentős területek vannak lefedettség nélkül.
Nos kezdjük azzal, hogy
mint az közismert Palkovics egy notórius hazudozó,
az sem nagy titok, hogy a derék T-System vetekszik Rezsi Sziszi számlakép-alkotásával és Őfenesége Várbazár átadogatási mániájával
ami pedig konkrét kijelentést illeti ott van az, hogy „ahol igény van rá”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.