India leggyorsabb, frissen átadott vonata az első forduló alatt meghibásodott. A vasút szóvivője szerint a 180 km/h-s sebességgel robogó vonat elütött egy szarvasmarhát, de a szerelvény elején nem találtak erre utaló nyomokat.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Rokon népek, rokon képek

Már az első útján gondok voltak az indiaiak szupervonatjával

Már abban is van nem kis hasonlóság, hogy a 2000-es évek második évtizede végén egy 180km/h-s vonatot csúcsvonatnak tekintenek. Ráadásul abban sincs eltérés, hogy ez a többihez képest elképesztő sebesség! =))
Az igazi hasonlóság – bár a lényeghez tartozik, hogy Indiában egy tehén elgázolása nem jó omen =)) -, hogy csak úgy sorjáztak a meghibásodások. Mintha csak a Tarlós Pisti méregdrága elavult szar metró-szerelvényei lennének! =))
Yoda69
Ha 180-nal elcsapnak egy tehenet azert annak marad nemi lenyomata a mozdony elejen. Ver, hus es tejfoltok mindenfele. Ha ez nincs akkor meg nem csaptak el, csak erre fogjak a muszaki problemat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.