A budapesti városvezetés szerint minden budapestinek előnyt jelent, hogy még 2021-ig várnia kell az elektronikus jegyrendszerre, de akkor már a MÁV-ra is jó lesz. Van új céldátuma a budapesti elektronikus jegyrendszernek: 2020 végére vagy 2021 elejére már élvezhetik az új rendszer előnyeit a fővárosiak – hangzott el a Fővárosi Közgyűlésen, ahol megszavazták a fővárosi integrált viteldíjbeszedési elektronikus rendszer (FVR) néven futó új projekt megvalósítását. Ennek lényege: nem marad önálló BKK-fejlesztés, hanem az államihoz csatlakoznak, kompatibilis lesz a MÁV rendszerével, és országos szinten kiterjeszthető lesz. "Ez előnyt jelent mindenki számára" – érvelt Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
No de Pistike, neked minden sameszodra jut egy,

pedig abból aztán akad bőven

Mottó:
„Hej, Rigó, Rigó, te részeges ló,
De megittuk a zab árát. ”

Lényegében beismerte – nem nagyon tehetett mást, bár a kormány-propaganda még ilyen helyzetben is nyomulna – a mi drága jó Tarlósunk beismerte, hogy ezt bizony elb….
Mára már egyértelművé vált, hogy egyelőre – a legújabb céldátum talán 21-ben – az e-jegy projekt továbbra is csak fejlesztés alatt áll.
„Ez egy hibás projekt, ezt én nem is cáfolom, egy elrontott projektje mindenkinek lehet” – nyilatkozta a derék főpolgi! =))
simmering73
Köszönöm. Addigra (ha polgárbarát kurmányunk másképp nem rendelkezik) már ingyen élvezem a közlekedés eme formáit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.