PERSZE EZ IS A SZOKÁSOS MATYAROS SZALAGOKKAL PÁNTLIKÁZVA Kiválasztanak néhány ígéretesnek tűnő kisvállalkozást, hogy ők legyenek a magyar multik. Magyar multi program címmel projekt indul, amelyben a legígéretesebb kis- és közepes vállalkozások fejlődését támogatják, jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára kedden Budapesten az MTI szerint.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Már megint ez a rohadtul utált brüsszelpénz... "A Magyar multi program uniós pénzből indul, (Ginop 1.1.4-16)"
Mészáros batyujában biztos van sok olyan vállalkozás amelyik pont ezeknek a kritériumoknak fog megfelelni.
RonaGyuri
Egy újabb parasztvakítás

Palkovics és Mityuka, no meg a külgarázda újabb zseniális ötlete; kis értelmező

Ahogy a magyar polgár és/vagy értelmiség képző is matyar-narancs lett bizton számíthatunk arra is, hogy multi-képzéssel sem lesz másképp. Ez persze nem zavarja az illetékes elvtársakat, sőt.
Naná, hogy a mocskos EU pénzéből, a derék az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) és a Pénzügyminisztérium (PM) közös projektjeként a Gazdaságfejlesztési és innovációs operatív program keretében indul a „Magyar multi program”!
Nos ennek keretében eltapsolnak kezdetnek 10 milliárdnyi EU-s pénzt, pontosabban a bábák által meghagyott részét (lásd még a debreceni mondások tárát: „Krisztus koporsóját se őrisztík ingyé”) szétosztják „a legígéretesebb kis- és közepes vállalkozások ” között, bármit is jelentsen ez a megfogalmazás! =))
Bocs mindenkitől akit sértene a célzásom, hisz tudom, s ha nem lesz aki a fejembe veri, hogy: hiába no ilyen az élet mindig a családtagok szerepelnek a legjobban. Ahogy a tendereken ők adják a legjobb ajánlatot, a pályázatoknál övék a legjobb pályamű, így ők lesznek a legígéretesebbek is!!!
Desischado
Én maradok a nyugati multiknál, nem tömöm lölőnewk meg orbánnak a feneketlen zsebét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.