Sosem kerültek a BKK tulajdonába. A BKK elvetélt e-jegyrendszeréről közölt cikket a G7. A főváros tájékoztatása szerint összesen 7,4 milliárd forintot fizettek ki a sohasem működő rendszerért a német Scheidt & Bachmann-nak, és a céggel kifejezetten előnytelen megállapodásokat kötöttek. Annyira előnyteleneket, hogy Tarlós István korábbi főpolgármester még büntetőfeljelentést is tett az ügyben, mivel a vállalkozó úgy jutott bevételekhez, hogy alig kellett valamit csinálnia.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
No kérem ez már egy igazi „ déjà vu”

Hiába no ez az a disciplina, amiben igazán nagyok vagyunk

Azt írja az újság, hogy „A főváros tájékoztatása szerint összesen 7,4 milliárd forintot fizettek ki a sohasem működő rendszerért a német Scheidt & Bachmann-nak, és a céggel kifejezetten előnytelen megállapodásokat kötöttek. ”
Ami már magában sem semmi sőt igencsak ismerős. Azonban a mi jó Pistukánk – akit Geri dupla lelépési pénzre és diszpintységre javasol – odanyilatkozott, hogy „legalább az eszközök megmaradnak majd, és azokat használhatja Budapest egy újabb projektben,”.
Amire már majdnem azt mondtam, hogy ez az. Mármint a teljes hasonlóság! Ahogy úgy 5éve írták: „Az elmúlt 12 év legjobban sikerült kótyavetyéje minden bizonnyal a 2002-es stadionbeléptetőkapu-beszerzés volt. Az Index azért adományozta oda ezt a megtisztelő címet, mert azt állítja, olvasói segítségével kiderítette, a négymilliárd forintért megvásárolt rendszer értékesíthető részén 51 millió forintért sikerült túladni, a maradék pedig a szeméttelepre került, elektronikai hulladékként.”
Nos jelentem sikerült Tarlóséknak ezt is túlszárnyalni. Nem csak ezért, mert ez még többe kerül, de ezt méh bagóért sem, lévén: „a tesztelésre használt beléptetőkapuk és jegykezelők sosem kerültek a BKK tulajdonába, a kivitelező S&B várhatóan a napokban leszereli a tesztelésre használt eszközöket.”! =))
nezelodo
Na kérem, nincs itt semmi baj! Siker siker hátán születik illiberáliában. A Dajcs Tompi meg törheti a fejét, hogyan szerezze vissza az őt megillető örökös első helyet a kótyavetye nevű olimpiai számban! Még a végén a Nemzethy Vejkó segítségére szorul!
karma1
@RonaGyuri: Szegeny tarlos papa szerintem teljesen skizofren lett az uralkodasa alatt...:o))) Be kell vezetnie valamit, fel kell szerelnie valamit, (amit egy 17 eves srac csipobol bebizonyit, hogy szarul mukodik), a masik enjevel viszont tudja, hogy ez nagyon buzlik, ugyhogy rendorsegi feljelentest is tesz.
Nem csodalom, hogy a valasztasokba belezakkant.
Na, kerdesem, Gyurikam,: Akkor most ki viszi el a balhet, hogy nyulhat ez a kocos nemet ceg egyaltalan ezekhez a szarokhoz, ha a 7.4 milliardot is benyalta, de legeloszor megneznem azt a szerzodest, amiben elmo'koltak ezt az egesz bizniszt... Vagyis melyik ugyvedi iroda jegyezte ellen - mert azt feltetelezni sem merem, hogy ket vallalatigazgato alairt volna egy ekkora szerzodest, es ne lett volna valamilyen jogi szakerto a bizniszben...
Mert ezert a 7.4 milliardert valakinek felelnie kell...(ene) egy jogallamban
RonaGyuri
@karma1: itt nem kell felelni senkinek, sőt...
karma1
@RonaGyuri: Ez baromi szomoru...:( igy aztan az Isten penze es a nep osszvagyona sem lesz eleg ezeknek,...:(
görbetükör
A tizedéért nem csinálhatnék én is valamit, ami nem működik és nem jó semmire?
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nekem csak egy kérdésem lenne:

Hol voltatok ti derék barátok?

Mint ismert megindult az propaganda – bár annak mis a legócskább, legbutább, legdemagógabb és hazugabb fajtájából - annak érdekében újabb pártucat milliárdot nyúlhassanak le Őfenesége csókosai, most éppen egy atlétikainak nevezett stadion ürügyén. Ahogy az orosz hűtőgépgyári munkás mondta: „- Higgye el, ezzel próbálkoztam több éven át, de akárhogy raktam otthon össze az alkatrészeket, mindig tank jött ki belőle.”!
No de a lényegre, túl azon az apróságon, hogy miért van szoros összefüggés a stadion építés és a VB rendezés között, meg kell kérdezzem:
Hol voltak ezek a lelkes barátok, mikor a menet közben 4-5szörösére drágult Népstadionból kifejlesztették a fedett futókört, sőt a teljes atlétikai infrastruktúrát (olyan pletyusok is vannak, hogy a környéken több felkészülési lehetőség is megszűnt). Akkor valahogy elfelejtettetek tiltakozni!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.