TÖBB MINT TALÁLÓ ... JELLEMZŐ Az építészeti szaklapok is odáig voltak a buha i rest designja láttán. Kár, hogy nem létezik. A Roadster.hu vette észre, hogy az építészetben nemzetközi etalonnak számító Dezeen és Archdaily is egy nagyon menő belsőépítészeti megoldásokkal operáló, frissen nyílt budapesti bárról ír elismerően. Mivel ez olyan, mintha a házibarkács Barkas hibridautónkat az Autoweek szemlézné, a Roadster rávetette magát a buha i rest nevű helyre, aminek hűlt helyét találták.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Több mint találó … jellemző,

még akkor is, sőt attól inkább, hogy a Városliget meggyalázásának is vettünk néhány díjat

Az az igazság, hogy arra ami ebben az országban történik arra a legjobb kifejezés: gagyi/gagyizás. S ez nem csak a retardált dagadt törpe, a műveletlen bagázs állampártjuk, de a hétköznapok szintjén is meghatározó.
Egy nemzetközi folyóirat „az építészetben nemzetközi etalonnak számító Dezeen és Archdaily egy nagyon menő belsőépítészeti megoldásokkal operáló, frissen nyílt budapesti bárról ír elismerően. ”.
Amiről kiderült, hogy nemlétezik, csupán egy igen jól sikerült realisztikus látványterv.
Persze nincs ez másképp a Városliget-i építkezéseknek vásárolt díjakkal sem. Amikről remélni lehet, hogy nem valósulnak meg. Annál is inkább, mert ismert az a jó szokásunk is, hogy a látványtervnek semmi köze a végeredményhez. Nem is kell jobb példa rá, mint a Duna aréna és az új Puskás. Az előbbiről, annak látványtervéről mondta az illetékes NER-társ: az csak egy blöff volt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.