A kormány és a főváros is azt ígéri, napokon belül aláírhatják a szerződést a buszbeszerzés finanszírozásáról, amelynek január végén járt le a határideje. A kormány még tavaly júliusban úgy döntött, hogy 3,2 milliárd forinttal támogatja a fővárosi közösségi közlekedés autóbusz-járműparkjának cseréjét, csakhogy még mindig nem kötötték meg a támogatási szerződést – írja a Népszava. A lap szerint a BKV egyik vezetője arra panaszkodott: nem tudni, honnan lesznek buszok szeptemberre, amikor a 3-as metró középső szakaszán elkezdődik a lezárás.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Meg kell értsétek kellett a pénz a TEK-nek!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Fontossági sorrend is van a világon

Hogy ártunk és qurmányunk megint átb.. a fővárost az egy dolog

A kormány még tavaly júliusban úgy döntött, hogy 3,2 milliárd forinttal támogatja a fővárosi közösségi közlekedés autóbusz-járműparkjának cseréjét, s ezt az októberi egyeztetések után sem vonták vissza, csakhogy még mindig nem kötötték meg a támogatási szerződést.
Egyébként is igazán meg lehetne érteni kellett a pénz a TEK-nek! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: s akkor még nem is tettünk említést arról, hogy a családi vállalkozás, a turizmus - gondjai miatt is kell a pénz! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.