Sokan sokfélét írtak és mondtak már a kormány eddigi tevékenységéről a koronaválsággal kapcsolatban. Ideje összeszedni a meghozott intézkedéseket, és mérlegre tenni a döntéshozók eddigi teljesítményét. Szerintünk szabad kritizálni a kormányt koronaválság idején, de ugyanúgy fontos, hogy a pozitív és…

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
S tegyük hozzá az eredmény egy igencsak jó-indulatú az igyekezetet díjazó és a jó-szándékot (minden ok nélkül) feltételező értékelés eredménye!! =))
A valóság ennél sokkal sötétebb! =))
justhpeter
Ha ez maradna az sem lenne hízelgő a kormányra, de majd 2022-ben a választók döntenek.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A kevés konkrétum között megbúvó egyértelmű jelek

A szakemberek találgatják (az elhullajtott morzsákból összerakván), hogy miben is állna Őfenesége világ megváltó nagy terve

Nos mint azt említettem volt, egyelőre csak találgatások odavetett apróbb infók és megjegyzések, s néhány „megmondó okoskodása” alapján folyik a találgatás. Azonban már az eddigiekből is egyértelmű, s ez jól kvadrál ártunk és qurmányunk eddig is felmutatott szokásaival és mentalitásával, valami biztosan várható: családbarát lesz! =))
Igen az ő családjainak kedvező! =))
RonaGyuri
Kér elgondolkodtató, de egyben árulkodó mondat

A napi.hu ajánlójában egymás mellé került két cikkből

Az unortodoxia nagymesterétől: „Drámaian indult a 2020-as évtized, de a következő hét év, sőt az egész évtized is hasonlóan viharos lehet. Cserébe a lehetőségek is nagyra nőnek, aki nyer, az nagyot nyerhet versenytársaihoz képest”
Na és a magyar nem-köztársaság frissen teljhatalmasított uralkodójától: „Hozzá kell igazítani a költségvetést a mostani helyzethez”, majd „A jövő évre olyan "lecsupaszított költségvetést" kell készíteni, amely minél nagyobb mozgásteret biztosít a válságkezelésre és a gazdaság újraindítására.”!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.