A demokrácia számára jelenti a legnagyobb kihívást a Jobbik - jelentette ki Kövér László a Magyar Írószövetség budapesti rendezvényén. A Fidesz országos választmányának elnöke azt mondta, az emberek kiábrándultsága és csalódottsága emeli magasra a Jobbikot, amelynek megerősödése mögött a baloldal megosztó törekvései állnak.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@kevijeni: Nálunk olyan sosem volt..ma volt de 2 órám..14-től meg 18-ig leszek)
mandiner
@kevijeni: Síszünet az elsősorban a középiskolák privilégiuma, nálunk olyankor a gyerek otthon volt, mert sosem futotta rá((
marlin
@mandiner:
Kezd el a "székház eladásnál" (ugye akkor még SZDSZ-es voltál!!), és vedd végig a Deutsch (ex Fűr), vagy az Orbán(BKV tanácsadó?) lenyúlásáig a köztörvényesket és rájössz, hogy a "fideszes példaképeid" között legalább annyi bűnöző van, mint a szocik között!! (az SZDSZ-t most nem számítom!!)
marlin
@kevijeni: Faiskolában, síszünet??? :-)))
Zsoel
@csikknorisz: Azok olyan jól elrejtőztek, hogy elő sem kerülnek többé. Szerintem idén még a nyugdíjasokat meg a száraztésztával megvásárolni szokott cigányságot sem fogják tudni majd olyan mértékben megmozdítani, mint általában.
Dr.luigilongo60
1990-ben is felszívódott 800 ezer párttag.A szocik is csak 500 ezer szavazatot kaptak.
Akkor hol vannak a volt komcsik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.