A miniszterelnök határozottan visszautasít minden, a személyét érintő alaptalan gyanúsítást. Bajnai Gordon a Magyar Nemzet című napilap ma megjelent Adócsalás gyanújában a kormányfő című cikkében foglalt valótlan állítások miatt helyreigazítást kér, és jogi eljárást kezdeményez a lappal szemben, illetve minden olyan médium ellen, amely a hamis információkat másodközli - közölte a Kormányszóvivői Iroda.

Forrás: vg.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@Atomqkac: Valakinek meg kellett tenni ha Gyurcsány nem merte. Mókásabb lett volna ha átadják a Fideszne ka stafétát, legyenek kemények Ők és aztán úgy fussanak neki a választásoknak. De nem ez történt.
Jelzem., jobbról is elismerik, hoyg Bajnai elég szépen megoldotta a problémát, csak ecceri kommentlő piciny buksijába nem fér bele....
vukkocska
@trabi: csak annyi fáradtságot vegyél mielőtt írsz, hogy megnéznéd a cégeit és azt, hogy melyiket vitte csődbe. Egyet sem találsz. A Wallisnak ő nem volt tulajdonosa, hanem alkalmazottja, azt pedig nem tud céget csődbe vinni, adminisztratíve.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem védtem a Fideszt egy szóval sem, tévedés ne essék!
inkvi
Nem kell nagyon okosnak lenni! Nézzük meg: hazánkban rengeteg cég csődbe ment, nem termelt nyereséget, papíron kimutatta, hogy veszteséges. Ezt még a kisvállalkozások is meg tudták játszani, nemhogy a korrupt nagyhatalmi karrieristák. Gondoljatok a fantom cégekre és mindenfajta hasonló trükkökre! Nem is ez a legnagyobb baj; hanem, hogy az államháztartási hiányokat a kis emberekre hárították át.
A demokrácia nem azt jelenti, hogy a szélhámosok ne bűnhődjenek. Nem azt jelenti, hogy a hajléktalanok mellé, ne kerülhessenek oda a gazemberek!
Nem érdekel, hogy Bajnai mit vétett előzőleg a libákkal, hanem az, hogy amikor a saját példáján tapasztalta a szélhámosságot (nem értett hozzá és ez volt a baj) miért nem küzdött ellene és hagyta továbbra is burjánozni a gazdasági lenyeléseket (pl: offsort). /xe ez az elődeit sem mentesíti! Ennyire egyszerű ez a téma: rendet kellene tenni; csak saját felső szinteiken kellene kezdeni, ami az összefonódások miatt nem megy! Számtalanszor olvasom itt ezt az utóbbi gondolatokat!
szaboria
A Magyar Nemzet is offsort cégben van cipruson bejegyezve 20% .ra. Liszkaiy Gábor tuajdona aki egyben a Hir Tv elnöke is.
inkvi
@szaboria: Na látod! Akkor senki, semmit nem vethet a másik szemére. Én is legszívesebben beperelnélek Téged, mert nincsen offshortod! Vagy, ha van, akkor azért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.