Egymillió forintot ajánlott fel Vágó István (61) annak, aki képes megváltoztatni az ő ezotériával kapcsolatos álláspontját. A műsorvezetőről köztudott, hogy tagja a Szkeptikusok Társaságának, és az is, hogy több jós, mágus és mentalista próbálta már meggyőzni a maga igazáról. Eddig sikertelenül.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Ezután is sikertelen lesz. Zsigerből utasítja el, akár csak én. Pedig a lányom kineziológus. A családi béke érdekében nem is szoktunk róla beszélni, csak érintőlegesen. Mármint arról, hogy vannak-e delikvensei. Van, s ennek azonban nagyon örülök, mert ő a munkáját szívvel lélekkel csinálja.
bigyibogyo
@vukkocska: Az dicséretes, hogy megadja az esélyt, sőt duplán motivál is :)
Én szeretném, hogy létezzen a mágia és a természetfeletti, álmodozóként. Sajna szerintem sem létezik. Vagy annyira elbújt, hogy olyan mintha nem is létezne.
Nade van a Shadowrun nevű világ ahol a mágia keveredik a technikával. Ott ha jól emlékszem 2020 környékére teszik a világ "ébredését" amikortól újra lesz mágia és misztikus lények :)
vukkocska
@bigyibogyo: Remélem megélem, s akkor előveszem ezt az írásodat :) Most látom, 2020-at írtál. Biztos, hogy megélem. Lényeg a pozitív gondolkodás.
balage
Azt nem értem, miért kell bárkit is bármiről meggyőzni. Mindenki higgyen abban, amiben akar.

Emberek milliárdjai hisznek Istenben, Allahban vagy éppen Buddhában. Ezt is kétségbe vonja? Hisz még egyiküket sem láttuk emberi mivoltukban!

Kit érdekel a véleménye? Fura, hogy mostanában már csak ezzel tud címlapra kerülni, mert a műsorai sorra buknak meg :-(
zsuzsu
Nálam ez az egy dolog teszi szimpatikussá a Vágót, mármint hogy gondolkodik Nem hisz hanem tud..Azért bízom benne, hogy nem győzik meg és nem mélyíti még ő is a mérhetetlen emberi hiszékenység és butaság kútját.
zsuzsu
@balage: Szerintem is higgyen mindenki amit akar,mindaddig amíg nem akar engem is meggyőzni a saját ostoba ideáiról,illetve nem akar büntetni azért mert én esetleg talán nem hiszem el..
csutak
Nálam akkor verte ki a biztosítékot Vágó, amikor lehülyézte az extraszenzoriális percepcióval (megérzés, tény és tárgyszerűen) megvert embereket!
Aki ilyet mer mondani az roppant buta ember, nem méltó arra sem hogy szidjam!
csikknorisz
Ne vicceljetek mar, ennek az egesznek semmi koze se ezoteriahoz, se szkepticizmushoz. Ennek csak egyedul ahhoz van koze, hogy reklamot csinaljanak Hajdu Petike musoranak.
bigyibogyo
@csutak: Úgy érted vannak oylanok akik megmondják milyen kártya van a kezemben?
vagy olyanok akik gyorsan gondolkoznak és összetudják rakni amit láttak?
Előbbit hiszem ha látom, utóbbiban meg semmi misztikus nincs ,simán IQ kérdése.
csutak
@bigyibogyo: Talán magánban, ha egyszer lesz időm rá! Kártya és egyebekre gondolva.
Semmi ördöngősség nincs benne!
Olvass C.G. Jungot, megéri, mert sok érdekességre választ kaphatsz.
lópicigáspár
Először ide a pénzt, aztán megpróbálom meggyőzni, ha sikerül meg tartom, ha nem, CSODA volna, ha visszaadnám!
barnan
most néztem egy filmet, közelebb kerültem az élet fontos dolgaihoz: vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=58282312
az igazságot belül hordozzuk (ha van magatokra 2 órátok...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.