Az MSZP szerint a Fidesz azt a 2,5 millió embert akarja elszámoltatni, akik 2006-ban a szocialistákra szavaztak. Török Zsolt szerint "demokráciában fenyegetni nem tisztességes, nem szokás". A Fidesz szerint ez tévedés, csak azokat fogják elszámoltatni, akik tönkretették Magyarországot.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Mint baloldalit, engem zavar ez a csúsztatás, ezt nem kellene, mert ez már giccses így. Akik, valamilyen tisztességtelen dologban vettek részt, most tartsák a hátukat. Ez a tisztességes. Akinek nincs félni valója, az most nem nyűszít.
csikknorisz
Igy elszamoltatas, ugy elszamoltatas, en mar unom, hogy ezt hajtja mind, mint valami papagaj.
mandiner
Mikor elolvastam a címet azt mondtam magamnak: hármat találhatsz, vagy Török, vagy Szabó, vagy Nyakó szájából jött ez az újabb "üde" lehelet...csak a lottón is ilyen szerencsém lenne((
mandiner
@Csubaka: Minden tiszteletem a TIÉD! Bárcsak minden csalódott szoci szavazó úgy állna hozzá, mint te!
marlin
Várni kéne még egy kicsit "avval az elszámolással", előbb talán választást kellene nyerni!! Egyelőre úgy néz ki, hogy a Vona fogja elszámoltatni az "árulókat"!! :-))
Január
Mitől jó egy témát többször közölni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.