Lendvai Ildikó arra szólította fel Morvai Krisztinát, hogy mondjon le európai parlamenti (EP) mandátumáról, mert nem képviselheti az EP-ben az országot egy olyan ember, aki védelmet kér a megalapozott gyanú szerint egy "terrorista halálbrigád" vezetőjének.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
Jó helyen van Ő ott. Minél messzebb annál jobb :)

Boldog,békés jövőt!
inkvi
Miért kell köpködni? Meg kell nyernünk a választást! Nem másra kell mutogatni, hanem magunkra! A mi értékeinket kell képviselni, amit 8 éve csinálunk; azt kell tovább fejleszteni! Az a nyerő!
lbs
A sivító néni jobb ha inkább azon elmélkedik, hogy nyugdíjasként miket fog a helyi nyugdíjasklubban előadni, a hozzá hasonló korú és mentalitású kivénhedt pártveteránoknak és ország-tönkretevőknek.

Egyelőre még csak vizsgálat van országosan két Jobbik tag ellen, míg a börtönökben több az MSZP-s mint annak idején a Horthy rendszerben az elődpártjuknak a lecsukottjai.
lbs
@bigyibogyo: Érdekes a logód!
A kuka és a svasztika kapcsolatát még csak értem, de a mellette álló alak kézmozdulata kísértetiesen hasonlít az NDSAP köszöntésére.
Furcsa...
Ha vizsgáljuk a kezet és a svasztikát, akkor egyértelműen kiderül, hogy nem ez a kéz dobhatta el a jelképet, mert az cca. öt logónyi távolságban érhetné el - a magas kezdősebesség véget a logón ábrázolt magasságot és még akkor is lenne rá esély hogy túlrepüljön azon.
A kukába - mellékesen - beleejteni szokás a kidobásra váró dolgokat, ami a lefelé irányuló kéz jellemez...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.