Lendvai Ildikó arra szólította fel Morvai Krisztinát, hogy mondjon le európai parlamenti (EP) mandátumáról, mert nem képviselheti az EP-ben az országot egy olyan ember, aki védelmet kér a megalapozott gyanú szerint egy "terrorista halálbrigád" vezetőjének.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Ők meg tönkretették az országot, kövessenek el harakirit !!!
kir
Morvai nem tud viselkedni, és szégyellni kell, hogy ő képvisel bennünket, DE a választópolgárok döntöttek arról, hogy bekerüljön. Még hogy az MSZP a demokrácia pártján áll, kacagnom kell. Tetszettek volna megoldást találni a roma problémára. Tetszettek volna úgy kormányozni, hogy ne veszítse el sok ezer ember a munkahelyét. Szégyen ez a párt, ezzel a banyával az élen.
Nemezis
Én meg azt szégynlem, hogy egy Mohácsi Viktória képviselte, és egyben folyamatosan lejáratta, rágalmazta a hazámat. Éppen idelye volt hogy eltünjön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.