Sarkadon a Sarkadkeresztúri úton a saját portája előtt verte agyba-főbe a 49 esztendős Karácsonyi Bélát egy többfős társaság vasárnap délután. A férfi elmondása szerint négy-öt, fiatal roma férfi bántalmazta. Az "utcai harcot" követően a férfit a mentők a gyulai kórházba szállították. A traumatológián beszélgettünk vele.

Forrás: beol.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
Na ha a cigók látleletet vetettek, akkor semmi jót nem jósolok Karácsonyi urnak. Ezt a balhét ugy ráveri a megalkuvó rendörségünk, hogy attól koldul. Szégyen gyalázat ami itt megy. De meg fog ez változni hamarosan. Ja, hol vannak a nagy cigányvédő topiktársak, mondhatnának valami okosat?
batukán
Ha a Fidesz nem lép a cigányok egójával szemben, akkor 4 év múlva búcsúzhat, a látszat intézkedéseket nem szopáljuk be! Azé az ország aki dolgozik érte és nem azé aki ideszületik. Akkor az "onokám" és a többi mákvirág nem dolgozik, ha éjszaka még zenét tud hallgatni. Akkor miből is élnek? Valószínű Karácsonyi úr adójából is.
nyanya001
" Mit ugatsz parasztgyerek" Mondja egy iskolázatlan alulmüvelt cigány.
Hiába, ragaszkodnak a cigányok az identitásukhoz, abból meg csak ez jön ki,
de a parasztgyerek adójából jól élni, az tetszik, sőt, el is fogadjátok, cserébe agyba főbe veritek.
Nektek tényleg nem ártana a Jobbik győzelme, megtanitanának benneteket kesztyűbe dudálni. A paraszt hajnalban felkel és megy a mezőre kapálni, vetni, ti meg arattok.
Nemezis
@batukán: Ne kapkodj már, légyszi. Ki mondta hogy nyernek.
csikknorisz
Vegre egy cikk, amiben nem hallgatjak el a tamadok cigany mivoltat. Ugy latom, rengeteg hirportal atvette. Ha minden esetnel megirnak a szarmazast /nem csak a kurucon/, talan kinyilna az emberek szeme.
batukán
@Nemezis: Angyal szóljon belőled!:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.