A parlamentbe igyekvő nagyobb pártok programjainak hangsúlyos eleme az oktatás megújítása: az MSZP feltenné a tananyagot az internetre, a Fidesz-KDNP megszüntetné az iskolai buktatás tilalmát, az MDF egész napos intézménnyé tenné az iskolát, a Jobbik pedig kötelezővé tenné a hittant.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
Az utolsó hísz évben leújították a sárga földig....most már a gödörásásba kezdtek.
bombi02
Az MSZP-t az oktatás közelébe se!! Még gondolkodni is tiltanám őket róla. Egyébként most amit akarnak azt a többi egyébbel ők és a gyermek-és ifjúságellenes szdsz idiótasága magyar bálint hülyeségeinek követői, végrehajtói verték agyon! Majd pont ezek tudnak valami értelmeset tenni!

Az szdsz-szel nem kell foglalkozni (csak az ifjúság ellen elkövetett tettei miatti tárgyaláson) el fognak tünni a fenébe. Remélem onnan nincs visszaút!

A többiek mondanak jókat.Kérdés csak az, hogy ezt a szétvert, meghurcolt, ezer sebből vérző oktatást, amely már halott, miként lehet újraéleszteni.
Nagyon nehéz lesz a következő miniszternek, hiszen egymásnak lett feszítve: pedagógus-pedagógusnak, gyerek-gyereknek, szülő-szülőnek, gyerek-pedagógusnak, szülő-pedagógusnak egyszóval mindenki mindenkinek. Közben kinevelődött ki tudja hány százezer gyerek ilyen hangulatban.
Milyen dolgozó lesz belőlük, mikor azt látták, ha nem tetszik valami, verd meg, öld meg, küldd be a rokonságot, megúszod, hiszen te vagy felül. Csak jogaid vannak, kötelességeid nincsenek...stb

Hát hatalmas feladat és iszonyú lelkierő, hozzáértés és nagy-nagy bátorság kell hozzá a leendő miniszternek és a háttérapparátusának.
Hunor
A jó oktatási rendszer pártfüggetlen! Azok tudnák, hogy mit kell tenni, akik egész életükben oktattak.

Az általános iskolásoknak általános iskolát, a gimnazistáknak gimnáziumot, a technikusoknak tecnikumot, az egyetemistáknak egyetemet, a szakmunkásoknak szakmunkásképzőt kell csinálni.

Az oktatás módszertanát, a neveléselméletet és a neveléstörténetet már régen ismerik és tanítják az egész világon.

Végül: a jó pedagógus olyan mint a költő vagy a festőművész. Arra született.
inkvi
@Hunor: Az oktatási minisztereknek meg ketrecet a majomházba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.