Jövő héten kedden, szerdán és csütörtökön várják először a szocialista miniszterek vitára a fideszes szakpolitikusokat - erősítette meg Mesterházy Attila az MTI információját.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
igazmondó
@bigyibogyo: Azért egy kissé erős funkcionális analfabétának nevezni az ország lakosságának nagy részét ! Vagy talán aki olyat mond ami Neked nem tetszik az már analfabéta. Te vagy egy F...............-a ha ezt komolyan gondolod. Ezekszerint Te mindenki fölött álló képessűnek érzed magad. Büszke lehetsz magadra.
Ja és a maszoposok most is hazudnának, mint eddig már annyiszor, mivel mindig mmegígértek mindent, azután pedig pont az ellenkezőjét cselekszik.
igazmondó
Amúgy pedig szóba sem kell állni mesterházival,majdcsak észreveszi magát.
magyarszív
@igazmondó: házmesternek elmegy a nyóckerben.
inkvi
@kacsa0707: Csak kis tévedés van a HSZ-edben!Már sokkal jobb a program: 4 év alatt eltörölni, rabszolga had indulj velünk ......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.