Mesterházy Attila szerint Magyarország számára az igazi változást mindig az MSZP és a magyar baloldal jelentette; az MSZP miniszterelnök-jelöltje szerdán Ercsiben, a Fejér megyei szocialisták kampánynyitó rendezvényét megelőző sajtótájékoztatón "üres politikai szlogennek" nevezte, amit a Fidesz a változásról mond.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenei
a Fidesz és az MSZP dec 14 én megszavazott a haza házában valamit, amit nem lett volna szabad!!! Kedves kevijeni, ehhez mit szólsz???
luciferi
@zenei: ó mondd, hagy ne keresgéljek.
zenei
vedd a fáradtságot és keress rá!!!! ..és persze gondolkodjál el rajta!!!!

persze azt gondoltam, ill. mertem azt gondolni, hogy napi szinten ott vagy az igazán fontos ügyeken
kir
@zenei: Szerintem kezdjünk el rébuszokban beszélni, jó? Meg tegyünk utalásokat 60-as évekbeli dalszövegekre. Úgy lesz csak izgi a beszélgetés.
luciferi
@zenei: dec 14.-én, (és utána sem) nem a piti politikával voltam elfoglalva, hanem a közelgő ünnepekkel, és a családdal. Ha nem baj! Tehát, segíts, ha akarsz. Ha nem, akkor meg hagyjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.