"Nagyságrendileg mintegy hetvenmillió forint jutott Hagyó Miklóshoz Balogh Zsolton keresztül" - erről a BKV Zrt. volt megbízott vezérigazgatója beszélt a Magyar Nemzetnek.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Lám most sem sorjáznak a hívek beírásai. Elvtársak mi a helyzet Hagyó elvtárssal, és a pribékjeivel? Mit tudtok mentségükre felhozni? Hol az orbánozás?
bombi02
Kopogás Hagyó ajtaján.
- No Ki A? - szól a nagyhatalmú.
- Igen. - így a válasz kintről.
- Akkor gyere be, nyújtsd át a dobozt és ugyanazzal a lendülettel tűnj el! - dörög az Mindenható hangja.

luciferi
2007-ben történtek az események. És most jut eszébe a jószágnak, 2hónappal a választás előtt. Nem előbb, nem később. Elég érdekes, nem. Emberek?
Atomqkac azaz EbUraFakó
Csak rá kell nézni a zsírdisznó képére! Én nem tudom, csak én látom ezeket a gazembereket olyannak amilyenek? Azok, akik velük "dolgoznak" nem?
bombi02
@Atomqkac:
Annyi hallgatási pénzt kapnak, hogy nem.
mandiner
@kevijeni: Nem...betojt...nagyon elképzelhetőnek tartom hogy megfenyegették...ehhez nem kell különösebb összeesküvés-elmélet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.