Romák osztottak ruhát, déligyümölcsöt, gulyáslevest a rászorulóknak Hódmezővásárhelyen. A rendezvényen 6-700 embert láttak vendégül, a költségeket nagyrészt a szervezők állták, de néhány szponzort is sikerült maguk mellé állítaniuk. A formabontó jótékonysági rendezvényen kameránkkal mi is részt vettünk.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Há' nem estem seggre ettől az elszigetelt esettől vazze!
anka
@szaboria: - példának jó csak ritkán gyakorolják!!!!!!!
bigyibogyo
Jaj, bocs, a Gárdának volt az 1 ételosztás mellé 1 zsák pakolás is. zajlik az élet a kampány alatt :P
wounton
@bigyibogyo: Az árnyalatnyi különbség "csak" az, hogy a cigányok emellett lopnak, csalnak, ütnek, gyilkolnak, míg a Gárda nem.
bigyibogyo
@wounton: Kihagytad, hogy "még". Másrészt de. Gyűjti a Gárda és a Jobbik a köztörvényeseket. Pont azt az alja fajtát amelyiket a cigányok közt kifogásolnak. Mert ugye a Jobbik kiemelte, hoyg nem minden cigánnyal van bajuk, gondolom Te sem úgy értetted... Bár ha kifejtenéd, hogy pontosan, hogy is értetted az segítene. Gondolom ha rasszista vagy megsértődsz, szal. fejtsd ki mielőtt elhamarkodottan ítélnék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.