Az MSZP szerint kizárólag hangulatkeltés a Fidesz által létrehozott gazdasági tényfeltáró bizottság, nincsenek ugyanis "szekrényben maradt csontvázak", egyértelmű a helyzet. A szóvivő hangsúlyozta: teljesen hiteltelen Orbán Viktor minden egyes erre a kérdésre vonatkozó szava, mivel - bár lehetősége lett volna rá - sem a Fidesz, sem a KDNP nem ment el a Pénzügyminisztériumba tájékozódni az államháztartási adatokról.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csubaka
A Nyakóból is hiányzik valami kemény!
Lehet, hogy Szegeden neki is jut majd egy.
igazmondó
Nyakó - ....akó ! Lehet hogy az hiányzik neki ? Talán ha az a keze alá venné !
szaboria
A fidesz szerint annyira rossz a helyzet akkor miért nem vette a fáradtságot, hogy megnézze a gazdasági mutatókat.Ja persze,mert akkor majd tud arra hivatkozni nem látták a mutatókat.
bombi02
Ez a Nyakó született h...e vagy hivatalból?
wounton
@szaboria: Azokat a mutatókat amiket az mszp "számolt ki"?

"...Trükkök százai... mit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a választási kampány utolsó heteiben előkerüljenek olyan papírok, hogy mire készülünk, azt megtettük... " - Gy. F. helyi lakos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.