Azért, mert a Fidesz-kormánnyal jobb üzleteket kötött, mint annak utódaival, Demján Sándornak, Magyarország egyik legsikeresebb és leggazdagabb vállalkozójának – kinek cégét az európai ingatlanfejlesztők között a negyedik helyen rangsorolják – még nem kellett volna a mai Magyarországot „Burundival azonos helyre” besorolnia.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
És egy burundi ezt kikérheti magának ?
1951
#Nemezis: teljesen egyetértek Veled,egy hullámhosszon írodott meg a véleményünk, ahogy olvastam hozzászólásod,régóta mondom én is azt,hogy mindazok, akik szerepelnek a 100, vagy 150 "Leggazdagabb magyar" kiadványban, azok szinte kivétel nélkül a törvények áthágásával, annak kijátszásával és természetesen komoly politikai "hátszéllel" lettek azok akik.Persze az is régi helytálló mondás: attól még,hogy pénze van, nem biztos,hogy esze is van!Nyilvánvaló, hogy a nagy lenyúlások idején gazdagodtak meg,olyannyira,hogy ma már az országunk térképen maradásának esélye is "kétségessé" vált!Nincs vita közöttünk,csak az a fontos, hogy az újonnan megalakuló kormánynak és annak fejének legyen intelligenciája, empátiája és főképp ne nézze le azt az országot, melynek lakossága megválasztja egy reménybeli ország első emberének!Nyilvánvaló az is, hogy a törvényeket is ennek megfelelően kell átalakítani,hogy mindenféle kijátszása lehetetlen legyen, és főképp ne lehessen mentelmi jog mögé bújni,lásd: Dávid Ibolya, adjutánsa Herényi Károly és még lehetne folytatni a sort.......
bra048
Az Orbán+ Demján+ Csányi kézfogás= az egyszerű emberek érdekeinek elárulása
annak reményében, hogy az újonnan kivívott "királyság" ne négy évig, hanem
tovább tartson. Aki erre szavaz válassza a Viktörpöt.....
szaboria
@bra048: A kisemberek problémái nem fogja érdekelni csak minél több dologra rátehessék a kezúket, pl. Csányi ,Pikk Szegedi gyár.Pöttyös turórudi, OTP,stb.
luciferi
Demján... meg Burundia... ezt az álszentséget! A Koronán a kereszt biztosan még jobban megdőlt, ekkora .......után..........a vajda segedelmével ráadásul......így nem fog a fejére menni......

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.