Lehetne arról beszélni - és persze vitatni is rögtön -, hogy Gyurcsány Ferenc váratlan megjelenése az MSZP kampányában professzionálisan megtervezett, széles körben egyeztetett és a szavazatmaximalizáció céljainak megfelelő lépés.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gyulabors
Jelenleg ez egy sakk játszma. A vezér (ek) támadnak, tiszteket ütnek (ültetnek) le pro és kontra. A nép meg közben berosál...
Nem hittük ezt sokan ugyi?, de április után május jön, és nikotinos lesz a bugyi!
msziki
@csutak: Sajnos az jellemző a politikusokra, hogy aki ellenükben színre lép az ellenség, nem pedig ellenfél. Pedig a kettő között óriási különbség van! Úgy látszik. hogy e téren az értelmező szótáruk hibásan működik.(ui: a barátom vette el a lányt akinek udvaroltam, ezáltal az ellenségem lett? Ellenkezőleg.)
csutak
@msziki: Igen, a nyílt színen Torgyán pubi is azt mondotta, hogy "Horny Gyufa monnyon le", de az ajtóban már konyakozni hívta:)
luciferi
@pacsirta: tegnap, 17:45-re: volt már női pápa!!!
inkvi
Mert ha a bűvész-ládát kinyitják, akkor kiugrik a fáraó! Jó trükk, csak régi és ma már eredménytelen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.