Az MSZP "tankjai" közül Hagyó Miklósra már rádőlt a BKV, de a pártbéli ősrivális, Szekeres Imre honvédelmi háttérországát is korrupciós ügyek rongálják. E katonai cégek - hasonlóan a fővárosiakhoz - politikai kádertemetőként működnek. A legméretesebb pénzeszsákokra például Nagy Imrét, a KISZ KB utolsó első titkárát, illetve kiérdemesült kisgazdákat ültettek.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kacsa0707
Ezen még valaki csodálkozik??
Drazsé elvtársnak, és a többi jó elvtársnak is jól bebiztosították a helyét a következő öt -hat évre. A következő kormány bicskája bele is törik a korrupció elleni harcba.
Miért építettet az MSZP kormány annyi autópályát?? azért, mert a világ bármely csücskébe nézzük minimum feleannyiért építenek egy kilométert, a többi hova lett???? Lehetne még sorolni a többi beruházást is.
A legnagyobb probléma, hogy a nagyok nagyot szakítanak, bár az alsóbb szinten kisebbet szakítanak, de összegszerűségben ugyanannyit.
kacsa0707
Mi történt emberek a gengszter MSZP-sek senkit sem érdekelnek????
furfang
@kacsa0707: Az mszp szimpatizánsok szemet hunynak akár mekkora disznóságot csinálnak, sokuk pedig ha morzsákat is, de kap az ellopott pénzekből valamilyen csatornán, így csendestárs a korrupcióban.Így hát miért is szólnának?
luciferi
@furfang: ja, honvédség? Hogyan is repültek ide a Grippenek???? Hopika!!!
kacsa0707
@kevijeni: Tankoló csővel, mivel egy tankkal nem lehet körberepülni az országot ( szoci rendelésre).
kacsa0707
@kevijeni: Ja a gépeket a Fidesz rendelte, és a vásárlás összegének megfelelő befektetést vállalt a Svéd fél.
csutak
@kacsa0707:
Hülyeségeid leírása előtt kattints az alábbi linkre:
www.aranysas.hu/
luciferi
@kacsa0707: mennyiért is rendelte a göpziket? Mármint zsebre? Mert már itt vannak a svéd ügyészek! Vigyázni, elvtársak!
furfang
@kevijeni: a grippenekről még a mendemondánál tartunk, meglátjuk.De a letartóztatottak az mszp-szdsz-ből kerültek ki eddig nemde?
luciferi
@furfang: a grippenekkel kapcsolatban? Azt kétlem!
Furfang, Te a -bocs a jelzőért, nem sértés- az értelmes hozzászólók közé tartozol. Igen, van gond, sőtt nagy gond az mszp-s körökben. Mégnagyobb az szdsz-nél. De ez szerinted tompítja a fidesz által, hosszú éveken át elkövetett lopások, korruciók élét?? Szerintem mindegyiket!! ki kell vizsgálni, (de nem polpetes ügyészek, hanem valóban függetlenek) és aki vétkezett, az bizony keményen bűnhődjön!! Bárhová tartozzon is!! Egyetértesz?
batukán
@kevijeni: Az előttem lévő hsz. nagyon is igaz, nem nézzük jó szemmel az MSZP korrupciós ügyeit, de a baj csak az, hogy furfang semmi képpen nem tudná ez megtenni és még ő jelzőz bennünket egyfolytában. A Fidesz pont olyan korrupt, azért van aki még emlékszik. Tokaj, Joszip tot, Grippen, Beléptető rendszer, Kőbánya, 12 állami gazdaság, milliárdok mentek süllyesztőbe. Utakat építenek a mostaniak és ott nyúlják le? Majd kiderül és aki bűnös vállalja. A Fidesz is épített útat:egy "halálutat" Mennyi ember is halt meg rajta, mert ellopták a leálló sávot. Jó lenne ha néha elgondolkodna furfang, mielőtt az MSZP-s szimpatizánsokon köszörüli a nyelvét.
marlin
@furfang: Légyszíves néhány szót ejteni a fideszes Selmeci szenátorról is a Grippen ügy kapcsán!
:-))
Tudod van az a közmondás a szálkáról, meg a gerendáról!! :-)))
marlin
@kevijeni: Én már hónapok ótaa mondom, hogy a Fidesz-es tróger ugyanolyan tróger, mint a többi, de nem akarja érteni!! :-))
Nem lenne gond, ha csak a töpörtyűs pogácsáért járna a körökbe!! :-))
inkvi
@marlin: Én is elmajszolgatnám a pogácsa-zabáló elvtársnővel az ingyen (mi fizettük) pogikat!
marlin
@inkvi: Már megint lefejelted, mint a vak bálna a tartályhajót!! :-)
A pogácsa kínálgatása a polgári körös szeánszokon divat, és agymosás közben majszolják a delikvensek!! Majd jönnek és csacsiságokat irkálnak a falra!! :-))
Eddig úgy tudtam, hogy a pogácsát grátisz adják, te tényleg fizetsz érte??
marlin
@inkvi: El ne felejtsem, a töpörtyűs pogácsát meg ne keverd össze a Vona pogácsájával!! :-)))
1951
#marlin ma, 15:45 : Láttad azt a TV-s felvételt, amikor a volt szociális és munkaügyi miniszter asszony majszolta a pogácsát, közben beszélt.Azt bizonygatta, hogy "azok más tv-sek, más riporterek"!Hogy gyerekszobája nem volt ennek a nőnek,az egészen biztos,ennyire primitív megjelenése kevés kormányzati embernek volt, az egészen biztos!Sajnos az a baj,hogy ebben az országban még mindig sok olyan primitív ember van,mint az a nő volt!Ezért lehetett ebben az országban 8 éven keresztül megtenni azt, amit meg is tettek!Remélem, hogy a kormányváltás után vissza is rakatják azt a 4-5 ezer milliárd forintot,amit a jelzett időszak alatt kivettek az államkasszából!Ha ne mrakják vissza, akkor minimum 10 év börtön az állam kifosztása címén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.