Demszky Gábor főpolgármester felelőssége a négyes metró ügyében a legnagyobb és legegyértelműbb - jelentette ki Antal Attila, a BKV volt vezérigazgatója a Magyar Nemzet szombati számában megjelent interjúban, amelyben arról is beszélt, hogy Aba Botond korábbi vezérigazgató végkielégítését egy fénymásoló-állomány felméréséről szóló szerződésen keresztül rendezték. A jelenleg házi őrizetben lévő volt vezérigazgató az interjúban a metróberuházással kapcsolatban azt mondta: "működésképtelen, dilettáns a konstrukció". A volt vezérigazgató szerint a főpolgármester felelőssége látható abban, hogy nem volt egységes projektvezetés, olyan szerződések születtek, amelyekben egymással homlokegyenest ellenkező kitételek vannak. Képtelenségnek nevezte Antal Attila, hogy egy ilyen méretű beruházásban nincs fővállalkozó, nincs egy olyan szervezet, amely mindent kézben tart. "Mindent szétszedtek külön szerződésekre, és ez magában hordozta a különféle alkuk lehetőségét" - fogalmazott a lapnak.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nemezis
@mindenlében2kanál: hát elég balekok vagytok akkor
alfás
kanálnak! ezt ugye nem gondoltad komolyan!?
mindenlében
alfás! nagyon komolyan gondolom, vitatkozhatunk is, de nem leszek a barátod, tőlem nagyon messze áll a jobbik. Pedig valamikor nekem is alfám volt.
furfang
@mindenlében2kanál: elég baj az neked,és sokaknak, ha hittél, akkor nagyon el kellett fordítanod a szemed és füled a fővárosban történtekről. De ha ez a hiszékenység csak a te bajod lenne, senkit nem érdekelne, a te bajod, csak sajnos az egész ország látta ennek kárát.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@mindenlében2kanál: az ilyen elvakult kanalaknak köszönhetjük, hogy az MSZP nyolc évig szabadon rabolta le az országot. Legyél csak hű csatlósa Demszkynek, Hagyónak és a többi ország rablójának, jogod van hozzá. Mi meg hadd nyissunk az új felé és oda juttatjuk az MSZP-t, ahová való!
fülig jimmy
Ahhoz hogy egy ember 2o évig polgármester lehessen nagy lavirozó mesternek kell lennie.Pláne SZDSZ-es szinekben.Osztani kell mindenkinek hogy keze a magasba lendüljön a szavazásokon.Aztán a jut is marad is elve alapján béke van,de most kiborult a bilike.Ez a csontváz már akkora hogy GODZILLA csontváza már csak egy hangyányinak tünik,és vajon mekkora lesz mire minden kiderül.Én amikor legelőször megláttam parizert már akkor éreztem hogy még a kutyám két bolháját sem biznám rá.Mikor a neki feltett kérdés után egy pillanatra kimered disznó szeme és a világ legnagyobb lelki nyugalmával hazudik mint a sebesült katona.Ezek az emberek akkora vajat hordanak a fejükön hogy az a csoda hogy fejüket nem a bokájuk közt hordják.Ha valami csoda folytán egyszerre elkezdenének igazat mondani............

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.