Magyarországon nincs két elit, így nem lehet arról beszélni, hogy az egyik leváltja a másikat - mondja L. Simon László író, szerkesztő. A Fidesz országgyűlési képviselőjelöltje szerint az viszont elvárható, hogy a sajtóban ne csak baloldali alkotók kapjanak nyilvánosságot.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@inkvi: Akkor a bugrisok hívják a gyalogot parasztnak? ;)
marlin
Heller Ágnes szerint a "kötcsei kettős beszédben" a Fidesz elnöke "azt adta elő, hogy a kultúrát elhódítják az úgynevezett ballibtől, amely az ő értelmezésében eddig uralta ezt a területet, és a Fidesz a saját embereit ülteti mindenüvé".
Akikkel meg az a baj, hogy "szellemi kiskorúak" önálló értékrend nélkül!! "Önálló" véleményük, elképzelésük csak vezéri ukázra lehet!! Vagy nem??
g1983
A Fidesz mióta jobboldali párt? Csak anynira mint az SZDSZ :)
csutak
@marlin: Bocs, de a kultúrát nem ellopni kellene, hanem megtanulni!
marlin
@csutak: Nekem, vagy a Fidesznek??:-)))
No, maradjunk annyiban, hogy a kultúra lehet mondjuk nemzeti, vagy nemzetközi (egyetemes), de nem lehet sem jobboldali, sem baloldali!! A többi meg inteligencia kérdése!! (Az szintén kétféle lehet, ösztönös, vagy tanult!! Bár újabban megjelent egy harmadik is!! A mínuszos!!
csutak
@marlin: Sosem támadok személyt, mert minek?
Én a "fideszes magatartást" sérelmezem, az a kulturálatlan. No meg a többi párté:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.