Nehezen tudnám elhinni, amit tapasztaltam és a saját szememmel láthattam a közelmúltban a Pécsről Budapestre tartó InterCityn - írja egyik olvasónk.

Forrás: bama.hu
Feltöltő: Edy Andre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria
Mindig gondolkodóba esek ha vonattal kell utazni ,mert a déli ország részről induló vonatokon olyan vagonok vannak amit már szerintem néha csak a piszok tart össze.
Tcat
A bama.hu-s kommentek között említik, hogy szlovák vagonok. Lehet, nem tudom, túl gyakran nem megyek fel Bp-re. Tavaly talán 2-3x utaztam a vonalon, minden egyes alkalommal IC-vel. És alapvetően az a helyzet, hogy a régi magyar IC vagonok mellett bizony egyre több a felújított, a qrvadrága jegyért jogosan elvárt minimum szintet (tiszta, kényelmes, esztétikus megjelenésű, megy a légkondi, van konnektor, stb.) biztosító vagon. Hovatovább a régi IC vagonok is elmennek. Kb. mint egy átlagosan leharcolt távolsági busz. legalábbis amikkel én utaztam az elmúlt időszakban.

Viszont egy ilyen felújított/új IC vagonból átszállni pl. egy Dombóvár - Kaposvár vonatra az mellbevágó. Azt inkább nem részletezném, nyílván rengetegen tudják milyen állapotban mennek ezek a régi vagonok országszerte: ultra leharcoltak, rohadnak a rozsdától, retkesek, legszívesebben semmihez nem érne hozzá bennük az ember.
Nemezis
@Tcat: Ha neked az mellbevágó, akkor próbáld ki a Debrecen-Mátlszaéka vonalat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.