A Jobbik szellemiségéhez képest megdöbbentő képek kerültek nyilvánosságra Király Andrásról, a Jobbik szóvivőjéről. A férfi egyes fotókon láthatóan nem idengedik a könnyű kábítószerektől, partizik, valamint transzvesztitákat és meleg férfiakat ölelget. A férfiról videók is felkerültek az internetre, amelyeken minősíthetetlen hangnemben ordibál romákkal, és idős emberekkel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Salak mindenhol van.
Csak észre kell venni.
csutak
@bigyibogyo: Én még azt a fájdalomcsillapító tapaszt sem váltottam ki, amelyik Morfiumot tartalmaz.
Jobb ma tűrni, mint holnap a drogért ölni!
barew7
Érdekes, hogy az ilyen, vagy ehhez hasonlatos "legnagyobb botrányt" Budapesten rohamrendőrök ezrei óvják pl. a melegfelvonuláson...
Akkor most elitélendő, és botrányos, vagy elfogadott és demokratikus a "másság" ???
bigyibogyo
@csutak: Na jó, de ilyen alapon ne használj késtevéshez mert ölnek is vele :)
Extrém esetekről beszélsz...

@barew7: Ez attól függ hol. A melegfelvonulást több országban is megrendezik, csak Mo-n kell rendőri védelem. Másol egy nagy buli. Kis hazánkban pedig attól függ, hogy melyik rétegnél akar bevágódni.

Viszont az érdekes, hogy a melegeknek a kötelességei ugyanolyanok mint a hetetroknak. Viszont a jogaik elmaradnak a heterok jogai mögött. Nem tűnt fel, hogy a Jobbik ezen változtatni akarna.. Azt láttam, hogy a cigányok esetében egyensúlyba akarja hozni a jog-kötelesség arányt. Melegeknél miért nem?
bigyibogyo
@cadmagician: _utólag_ Amíg be nem került a sajtóba addig elfogadható volt számára?
Vagy csak feledékeny?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.