Míg a Jobbik kiakadt, addig az internetezők sztárt varázsoltak Király Andrásból, a párt frissen lemondott szóvivőjéből. A melegfesztiválon és drogos bulin készült képekbe belebukott szóvivőnek a botrány után szinte azonnal rajongói oldalt alakítottak a Facebookon, Király Andrást kormányszóvivőnek! címmel. Az oldalnak már többszáz rajongója van.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

angyalok
Ezek után a morvai krisztináról el tudom képzelni, hogy Krisztián ráadásul metszett farkinca van a lába közt. A Krisztián gyerekei már tudjuk ezek után, hogy a drogot a Király Andristól kapta. Az összes transz-fasizta jobbikbűnöző bandát drogteszt alá kellene vonni mert a Király keze mindenhová elér.
bigyibogyo
@igazsagos17: Juj, most azt fogják írni mert provokátor vagy, csak mert nem tudnak csalódni az eszményképpé vált pártjukban :P

jah, úgy tűnik Budaháy is bukta: " Halmai Gábor alkotmányjogász az fn.hu-nak úgy nyilatkozott, hogy ha egy személy, aki büntetőeljárás alatt áll, sikeresen összegyűjti a választásokra a 750 ajánlószelvényt, akkor az ellene eljárást folytató bíróságnak az OVB-hez kell fordulnia, amely ezután eldönti, hogy adott esetben indokolt-e az érintett jelöltségével automatikusan járó mentelmi jog felfüggesztése."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok