A Fidesz veszélyezteti a Jobbik kétharmados győzelmét - jelentette ki Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke szombaton este egy veszprémi nagygyűlésen. Azt hallani ugyanis, hogy a Jobbik veszélyezteti a Fidesz kétharmados győzelmét, holott ez éppen fordítva van - tette hozzá. A Veszprém Arénában csaknem ezer ember tapsviharral fogadta a Jobbik-elnök közlését, miként azt is, hogy ha megnyerik a választást, megszüntetik a TV2 és az RTL Klub televíziókat. Vona Gábor szerint az országot csak tudatosan, készakarva lehetett ennyire szétverni, s ezt nem a magyar emberek tették, hanem a politikusok. Mint mondta: a politikusok azért "reszketnek tőlünk ennyire", mert tudják jól, hogy a radikális változás rajtuk fog kezdődni. Ha van párt, amelynek nem fog megremegni a térde, ha "Draskovicsot, Szilvássyt, meg a többieket be kell zárni a börtönbe, azok mi vagyunk" - jelentette ki a Jobbik elnöke.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarszív
@bigyibogyo: Bogyóka, a faggatás és a beszélgetés 2 különböző dolog!
Tudod vannak fiatalos felfogású nyugdíjasok is, nem kis számban, akik bizony elég régóta élnek ahhoz, hogy tényleg bölcs döntést hozzanak.
Valamit megsúgok neked: elegük van a többi párt mocskolódásából! Elegük van abból, hogy a parlamentet olyan emberek töltsék meg, akik nem dolgozni járnak, hanem csak a szájukat jártatni.

Azért nem kell lebecsülni a fiatalokat!!

magyarszív
@bigyibogyo: ma 8:00
Látom a sárga irigységet ezért az "utálatért" :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.