Szávay István, a Jobbik nemzetpolitikai kabinetjének vezetője nem bírja az italt. Ennek ellenére szokott fogyasztani. Privát fotói alapján a radikálisok kiskőrösi jelöltje nem az a típusú easygoing egyéniség, mint a párt korábbi szóvivője, Király András, aki csak tanulmányozni indult a különféle nemzetiségű és bőrszínű emberek életét, de a transzvesztiták, homoszexuálisok, heterók és változatos szerek forgataga annyira megragadta, hogy maga is elvegyült a társaságban.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Én mindent elhiszek, csak a penész-nagyobbítót nem!
antalaszka
En nem kifejezetten szeretem az ilyen eszmeiseget mint amit a Jobbik kepvisel. De a felsoroltak nem torveny- es meg csak erkolcs-ellenessek sem.
Oszinten, mindenkinek van valami a multjaban amit felejthetne, ha lehetne.

Az egyik fekete baratom - hogy ne mondjam neger -, azt mondta az eloiteletekrol szolva; o soha nem arra reagal, hogy mit mondanak, hanem hogy ki mondja azt.
szaboria
@furfang: De nagy lett a változásod milett a Fideszeddel.
wounton
Hát én mindjárt szemen köpöm magam, de töredelmesen bevallom hogy egyszer ültem dáciában és a kezemben is volt már pinaalakú szappan. Igaz legénybúcsúra vittük, de egy ekkora volumenű dolgot nem lehet és nem is szabad az okra fogni.
Most akkor MSZP-s lettem? Nem hiszem, mert a kollégám tárcája még megvan...
bigyibogyo
@wounton: A Jobbikos képmutatás a lényeg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.