Bezárja budapesti járatait az ír fapados, ha nem csökkennek a reptéri költségek Ferihegyen.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@csutak: Ja-ja! Ilyen fapadosból sajnos van rengeteg! de minek?!
Tcat
Nos ez esetben még mindig ott a hazai vonatkozású Wizz, vagy az easyJet. Gondolom mindkettő nagyon szívesen átveszi a Ryanair utasait :)

Mondjuk abból a szempontból azért gáz lenne, hogy ha jól tudom így direktben nem lenne elérhető Londonon kívül más angol város fapadossal. Bár ez esetben valószínűleg lépne a konkurencia is.
inkvi
@Tcat: Nekem rosszak a tapasznyalataim a fapadosokról! Főleg a WIZZAIR-ról!
Nemezis
Ezek a csökott agyuak azt mondják, azért nem hajlandóak leszállni a Debreceni repülőtéren, mert a belső szabájzatul 46m széles kifutót ir elő, debrecenben meg csak 40 méter széles a kifutó. A világ legnagyobb teherszállttó gépe simán leszállt itt, de nekik nem elég, barmok.
5hazi
Meg kell fenyegetni őket,hogy nem megyünk többet ir országba ha nem csökkentik az ir font értékét a forinthoz viszonyitva! Gondolom rögtön lépnének ez ügyben,ha nem meg ki nem sz..ja le!
csutak
@inkvi: Kell a fapados, mert azzal járok haza Eindhovenből:)

@inkvi: Mi gondod velük? Amióta nem csak lengyel meg a csuda tudja milyen személyzet van egész kellemes az út, ha el nem alszom.
Bár félős a stewardess, mert amikor megmutattam mit olvasok elrohant,
"Háy Gyula: Repülőgép balesetek pilóta szemmel" :-)

@Nemezis: " A repülés szabályi vérrel íródtak!" Ugye nem kell hozzá komment. Ők annyit vélnek elégnek, tisztelni kell őket, hogy ehhez ragaszkodnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.